Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Nyår x 3

Nytt år nya möjligheter ! Välkommen 2017
Med familjen utspridd över jordklotet blev det en annorlunda men mycket trevlig nyårsafton där jag fick vara med och fira Nyår tre gånger.
Mitt första nyår firade jag kl 14:00 via skype med Kevin. Han befinner sig i Sidney och när jag själv med sällskap mumsade på god färsk hummer till lunch så firade han sitt tolvslag med ett fantastiskt fyrverkeri :)

IMG_6385

IMG_6416IMG_6415

Efter trevlig långlunch begav jag mig mot Åkersberga som ligger en bit utanför stan,  där firas det nya året in med fantastiskt god mat och gott i glaset. Förde även vidare traditionen om att ge ett ledord istället för löfte, vilket blev en intressant stund kring bordet. Missade du mitt inlägg om just mitt ledord för 2017 så kan du kika in HÄR.

IMG_6388

Nyårs Outfit blev en svart Frack jumpsuite från HM, svarta skor från Rizzo och mitt nya fina halsband från George Jensen:)
IMG_6387

Firande nummer tre blev med en bildbomb från Dominikanska Republikes tolvslag där Gert & Figaro var högtidsklädda och fina :)
IMG_6402 IMG_6403 IMG_6404 IMG_6413

HAPPY NEW YEAR :)

Årets första dag bjöd på en fantastisk klarblå himmel och vi tog tillfället i akt att njuta av solens strålar, det var kallt med såå vackert:)

IMG_6408 IMG_6406

Efter timmar av frisk luft var det skönt att komma hem och mysa ner sig i soffan. Vi gjorde nog som 95% av sveriges befolkning denna dagen.
Vi åt hemlagad pizza och kollade på Ivanhoe:)

IMG_6419

God Fortsättning:) Kram T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.