Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Mystiskt Vackert…..

Då var man tillbaka på svensk mark igen efter en lång resan hem från England. Det var nämligen på grund av tjock dimma som blev planet hem blev rejält försenat.
Men jag har haft otroligt trevliga dagar här så det var faktiskt med ett leende på läpparna som jag strosade runt på flygplatsen Heathrow idag.
Trevlig flygplats med ett härligt utbud av fina butiker och massor av ögongodis.

Dagarna i England har kantats av historia och gårdagen tillbringades cruisandes runt på landsbyggden kring Norwich/Old Buckenham och Diss.

Galet vackert är ordet! Jag fullkomligt älskar den engelska arkitekturen med gamla stenhus, gods & gårdar. Morgondimman som bjöds är på något sätt just den bilden av England som jag alltid haft. Mystiskt och rustikt på något vis…
Som en vistelse i England sig bör så blev det även några trevliga pub besök dessa dagar.

IMG_6355 IMG_6357 IMG_6364 IMG_6365 IMG_6366 IMG_6369 IMG_6371 IMG_6373 IMG_6375 IMG_6376 IMG_6377Idag är det alltså dagen för årets sista dag och i mitt huvud finns många tankar om det gångna året. Skall försöka summera och få ner dessa tankar i ord inför morgondagens inlägg.
Ikväll har det njutits av en skön kväll i goda vänners lag på en trevlig tapas restaurang på Södermalm. Egentligen var tanken att jag skulle ha en middag hemma hos mig på Björkvägen men då resan hem blev väldigt försenad så fick planerna helt enkelt ändras.
Ja, vad gör väl det? Det viktigaste var ju att få träffas och få chansen att avrunda året med sina nära och kära som man inte kommer att fira morgondagen med.

Ps. Hur rundar Du av ditt gamla år ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.