Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

En God Jul men annorlunda Jul…

IMG_6273Skall erkänna att denna Julen inte varit speciellt efterlängtad, snarare har det varit ångest på hög nivå. Att fira jul utan  mina barn har gjort mer ont än vad jag kunde föreställa mig.

Men idag är det då dagen D som jag bävat för, dagen som fått mig att känna mig illa tillmods. Dagen som påtalat ensamhet o tomhet. Men jag är inte ensam, många är i min situation och tanken på det får mig faktiskt att må lite bättre. I skrivande har jag just avslutat en lång skön löprunda, fixat mig lite julfin och är påväg till Julfirande med vännerna Peter o Randi. Känner för första gången att det trots allt skall bli mysigt med julfirande. Många vänner har öppnat upp sina hem då ingen velat att jag skall vara själv och jag är sååå tacksam för alla fina vänner jag har. Under alla mina jular med Gert så var just julaftonsdag/ kväll alltid öppen för vännerna. Varenda jul har avslutats med fullt hus av vuxna, barn, hundar o katter och en massa sång o skratt.

Sänder  Stora varma Julkramar till er Alla och några extra stora, hårda kramar till mina underbara pojkar Kevin o Figaro. Ni är sååå saknade❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.