Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Gravid & Baby Shower……

Det var en annorlunda Söndag igår då vännen Therése Modig bjöd på Baby Boy Brunch. På självaste Nyårsafton räknas ankomsten av Mini Modig och vi var ett skönt gäng tjejer som samlades i huset på Hollywood Hills i Nacka. Det bjöds generöst på American Pancakes  av ingen mindre är super Lady´n ” Christel” & Gott bubbel. Det var som vanligt högt i tak, som det gärna blir när ett gäng härliga tjejer träffas.
Konstaterade att det var påtok för längesedan jag träffat många av våra gemensamma vänner och bestämde mig för att 2017 får bli ett bättre vänskaps år.
Detta gångna år har varit kantat av saker som tagit min fokus men nu börjar jag bli redo att vara social med mina vänner igen. Det fina med vänner är ju faktiskt att dom RIKTIGT vännerna finns kvar och förstår :)

IMG_6226 IMG_6230 IMG_6229 IMG_6232 IMG_6228 IMG_6227 IMG_6238
Foto gruppbilder: My Martens
IMG_6237

My, Marie & Jag
IMG_6235

Två lyckliga snart blivande föräldrarna Christer & Therése Modig :)
IMG_6240

Pannkaks kvinnan ”Christel” var också på plats och försåg oss med godsaker :)
IMG_6234

Blev lite avis på den vackra gravidkulan att jag fick fixa mig en egen….
IMG_6239

 Det är något speciellt magiskt och vackert över gravidmagar även om min bild här ovan kanske inte är den finast …. Jag måste faktiskt erkänna att jag aldrig känt mig så vacker som jag gjorde när jag väntade mina två killar. Nu är det snart 10 år sedan men jag minns det så tydligt, jag strålade av lycka och förväntan. Men jag skall erkänna att med två frisk killar så kan jag ärligt säga att jag så nöjd,  jag har helt enkelt gjort mitt på gravidfronten.
Här blir inga fler barn gjorda!
Men jag lånar gärna dom små kommande godingarna i mitt umgänge, pussar på dom, skämmer bort dom och lämnar tillbaka dem till sina föräldrar:)

Kram

En reaktion på ”Gravid & Baby Shower……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.