Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Frukostmöte med ett UFO…..

Haloj!

Härom morgonen var jag på ett roligt och annorlunda frukostmöte tillsammans med Loppi.se.
Vi fick prova en nyhet från OBH Nordica vid namn ”ActiFry” och öppna en ny dörr till det här med att göra matlagning lite roligare och enklare! För mig påminner maskinen om ett UFO och jag var lite skeptisk till en början men måste säga att efter morgonens demonstration så är jag rejält impad över Actifry.

Vi befann oss i Johanna Westmans oerhört mysiga krypin på Mosebacke där härlig frukost stod uppdukat när vi kom….

Det var ett fantastiskt engagemang i köket och vi alla fick göra våran alldeles egna granola som i nya maskinen endast tog 8 min att göra.
Maskinen är en blandning av fritös(utan massa fett) och en snabb ugn, så himla Bra!
Jag har redan använt den vid flera tillfällen hemma och igår gjorde Figaro sina egna pommesfrites, lätt som en plätt!!!

Här kommer en bildbom från frukosteventet, Foto By Sandra Rogers:
Sandra_Rogers_Photography_1

Härligt återseende av Cecilia Erling, som i Lördags blev FRU :)
Sandra_Rogers_Photography_17 Sandra_Rogers_Photography_4 Sandra_Rogers_Photography_50

En fullt koncentrerad Kitty Jutbring :)
Sandra_Rogers_Photography_139

Triss i brudar….
Sandra_Rogers_Photography_83 Sandra_Rogers_Photography_77 Sandra_Rogers_Photography_73 Sandra_Rogers_Photography_136 Sandra_Rogers_Photography_54 Sandra_Rogers_Photography_117 Sandra_Rogers_Photography_74 Sandra_Rogers_Photography_34 Sandra_Rogers_Photography_27 Sandra_Rogers_Photography_105 Sandra_Rogers_Photography_109

Stort Tack till Linda och Charlotta från LOPPI, Annelie från OBH Nordica och Johanna Westman. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.