Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Förkylningstider, Allt för Hälsan & Födelsedagsfirande

Idag har det varit jobb hemifrån då jag blivit tokförkyld. Skonar min kollegor från nysningar och rinnande näsa…..
Usch! jag gillar verkligen inte att vara sjuk och minst att börja veckan med att vara hemma, känns helt enkelt inte bra! Men med massor av ingefärste, vitaminer & vila så hoppas jag på tillfrisknande fort….Imorgon skall vi iväg på konferens med Birka Cruises och jag vill verkligen må bra då. Det får bli en tidig kväll i säng!

I helgen har det varit full fart på Älvsjömässans ” Allt för Hälsa” och förutom att vi hade en fin fin monter så föreläste Ulrika på flera av scenerna. Ja det är ju fullspäckat med aktiviteter dessa dagar, men hon är ju grymt rutinerat och levererar fullt ut med härlig inspiration:)
Kul med mässa är också alla härliga möten som på ett eller annat sätt brukar leda till nya spännande samarbeten.

Här nedan med Lars Olovson/Projektledare på Stora Nolia :)
15232058_1259502060739767_7157840272853480748_n IMG_5956 IMG_5975

Fint monterbesök av vännen och blogg kollegan My Martens:)
IMG_5967

Det bjöds frisk på Ulrikas grönadrinkar och besökarna fick gissa ingredienserna :) Mixer är en nyhet från Bosch ” Silent Mixx”
IMG_5958

Mat inspiration till 1000 :)
IMG_5982 IMG_5981

Helgen bjöd även på kul födelsedagsfirande då My fyllde år och bjöd på underbart härligt lunch på Burger & Lobster. Vad säga om hamburgare med hummer ? Helt i min smak kan jag säga…..
Gudomligt gott och så trevligt!!!
Restaurangen ligger på Norrlandsgatan 33/ Stureplan, helt klart värt ett besök :)
Mysigt också att träffa alla goa kompisar och vi konstaterade ännu en gång att vi ses alldeles för sällan.
Bilder/foton : My Martens

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAH

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_5994

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_5997 IMG_5995

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_5998

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_6012

Ja nu blir det fokus på att bli frisk ock kry igen……
Nya roliga utmaningar väntar och imorgon skall jag berätta om ett nytt projekt som jag skall ägna mig åt några månader framöver :)
Kan utan att överdriva säga att det kommer att bli en hektisk Jul……

Vi hörs! T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.