Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Tillbaka i mörkret och full fart mot julen…..

Måste erkänna att jag gärna skulle vilja dra tillbaka tiden till förra veckan då jag och Ulrika Davidsson befann oss i solen o värmen i mellanöstern. Vi gjorde Dubai, Abu Dhabi och Oman på 4 dagar, har du missat våran resa så kolla Dubai  HÄR och resan i Röda öknen i Oman HÄR :)
I Lördags morse landade vi dock på Svensk mark igen och det var dags att återgå till det vardagliga livet. Det bästa med att komma hem var att få träffa och Krama Figaro igen, det blev både Lördagsmys och Söndagsmys:)
Vi gjorde det årliga besöket på Julmarknaden i Gamla Stan och de första Julklapparna inhandlades till doften av Glögg, pepparkakor, brända mandlar och spunnet socker. Jag har alltid gillat Julen och traditionen kring den men just i år är känslan väldigt splittrad. Det är Gerts Jul med Figaro och dom har bestämt att resa utomlands….
Vi har självklart diskuterat saken innan den bokades och jag har inga invändningar, vill ju inget hellre än att dom skall få resa till solen och ha det skönt tillsammans. Men det blir en annorlunda Jul!!! ALLT har ju blivit annorlunda sedan våran skilsmässa, men få saker har nog känts så påtagliga som just julfirandet.
Det är dax att skapa nya traditioner och just i år får jag försöka hitta på något kul på egen hand…..
Vad gör man när man är ensam på Jul ? Tips någon ?
Kanske det blir ännu en resa till Oman :)

IMG_5853 IMG_5854 IMG_5860

Vi avrundade helgen med en söndagsmiddag på Italienaren Agaton i Gamla Stan. Ett favorit ställe som även jag och min store kille Kevin ofta besökte när han var liten.
Ett Lady & Lufsen ställe med God mat, trevlig service & härlig italiensk musik i bakgrunden.

Vi Hörs!

En reaktion på ”Tillbaka i mörkret och full fart mot julen…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons