Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och företaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Svenska Ambassaden, Burjeel & vidare resa till Oman

Gårdagen var minst sagt hektisk då vi hade ett rejält mötesschema framför oss. Vi vaknade upp på hotellet A Loft i Abu Dhabi vid 06:30 för att göra oss redo för möte ett som var med Svenska Ambassadören ”Jan Tesslef”. Gps spelade oss dock ett spratt och tog oss på en rejäl omväg, men med Annika gasandes vid pedalen så kom vi säkert fram:)
IMG_5658 IMG_5667IMG_5666

Efter mötet med denna trevliga, kloka och  inspirerande man så styrde vi bilen mot sjukhuset Burjeel där nästa möte skulle gå av stapeln. Mellanöstern lider av en enormt stor hälsokris och Diabetes2 är idag en folkhälsosjukdom. Vi tittar här på hur vi skulle kunna hjälpa till på något sätt…..
Ett mycket intressant möte med en rad högt uppsatta män och kvinnor…..
IMG_5664 IMG_5640 IMG_5653 IMG_5645

Ytterligare två möten blev det innan vi styrde vidare till Oman som ligger 5 timmar från Dubai. Resan tog 6 timmar och omfattades av en rad gränskontroller mm. Kunde inte låta bli att tänka på filmen ”Utan min dotter” när hon skulle ta sin flicka ut ur landet.  Dock blev det inte ett sådant drama för oss men det är ju lite spännande att åka på natten genom detta häftiga land. Här befinner vi oss i varjefall nu och skall strax bege oss ut i öknen…….
Kommer bjuda på massor av bilder i morgondagens inlägg. Stor Kram från ett varmt och Soligt Oman:)

IMG_5659

En reaktion på ”Svenska Ambassaden, Burjeel & vidare resa till Oman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons