Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Jamie Oliver, pannor, matlagning och skönt tjejsnack

Hej i Vinterkylan,
Ledsen för min extremt dåliga uppdatering denna veckan men det har varit så mycket annat i fokus. Sedan måste jag erkänna att jag fullkomligt lider av kylan och snön just nu…Längtar tillbaka till solen och värmen som jag fick uppleva för en vecka sedan.
Att Donald Trump vann valet gjorde kanske inte denna veckan till det bästa, Vetskapen och känslan gav ett obehag och jag undrar verkligen vart den här världen är påväg. Tur är väl att han inte är ensam vid makten, finns väl förhoppningsvis några vettiga personer vid hans sida…. Berätta gärna om dina egna tankar kring valet. Vem ville du skulle vinna? Och behöver man vara orolig ?

Sumeringen av veckan är ändå god. Jag trivs och mår toppen med både livet och jobbet och som en krydda på tillvaron denna veckan så var jag på ett super trevligt event ” Hur steker man den perfekta köttbiten”.
Ja det kan man ju undra?
Med Jamie Olivers prisbelönta stekpannor och kokkärl och med matmogulen Stefan Permander fick vi lära oss hur man på bästa sätt tillagar kött av olika slag.
Vi blev indelade i flera olika lag och fick där komponera två olika köttiga tapas för 13 personer. Så himla kul! och då jag känner många av tjejerna så blev det en oerhört mysig tjejkväll med massor av sköna skratt, prat och babymys.
Tack Loppi för ett så generös och trevligt event. Helt klart värt mödan i snökaoset :)
Här kommer en bildbomd från gårdagen….
Fotograf: Sandra Rogers

Sandra_Rogers_Photography_9 Sandra_Rogers_Photography_7 Sandra_Rogers_Photography_192 Sandra_Rogers_Photography_152

Hanna Hedlund bjöd på härliga skratt :)
Sandra_Rogers_Photography_95

Ett av alla fina tapas som tillagades denna kvällen
Sandra_Rogers_Photography_204

Stefan, Sanna Lundell och Denice Lopez spexar med supervassa knivarna från Jamie Oliver.
Sandra_Rogers_Photography_109

Sköna Kitty Jutbring
Sandra_Rogers_Photography_188

Mysigt återseende med vännen Linda Clarenbring som var en av arrangörerna av kvällens event.
Sandra_Rogers_Photography_153

Sandra_Rogers_Photography_203 Sandra_Rogers_Photography_199

Charlotte & Ann
Sandra_Rogers_Photography_177

Fullt koncentrerat matlagningsgäng:) Jag , Lisa och Jessica
Sandra_Rogers_Photography_132-2 Sandra_Rogers_Photography_197 Sandra_Rogers_Photography_134 Sandra_Rogers_Photography_222

Ann Söderlund anlände med lille baby boy som endast är två veckor gammal….Gissa om vi alla tappade fokus för en stund ?
Sandra_Rogers_Photography_230

Sandra_Rogers_Photography_167
Sandra_Rogers_Photography_217 Sandra_Rogers_Photography_212 IMG_5390 IMG_5394 IMG_5397 IMG_5392

Den här lillkillen fick bo i min famn och jag skall erkänna att det faktiskt ryckte lite i äggstockarna …….
IMG_5421

Med en välfylld Goodibag halkade vi alla hem i vinterkvällen. Mätta, nöjda och glada över en extremt trevlig kväll.

TACK!!!

En reaktion på ”Jamie Oliver, pannor, matlagning och skönt tjejsnack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.