Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Ny kostplan, Träning & Pokemongym

14 dagar med ny kostplan testas nu inför lanseringen i Januari och jag och kollegan Helena är näst först ut.
Ulrikas Kickstart Xtreme
Mycket protein och fett med minimalt med kolhydrater. Fasteperioder på 18:6 med kortare ätfönster. Skall bli spännande att se hur kroppen reagerar på detta. Jag kommer dock att starta mina två veckor först den 7 Nov då jag åker till Turkiet på Lördag (om inte oroligheterna trappas upp). NU kör jag alltså bara en 4 dagars test.
Att köra fasteperiod 18:6 innebär att jag Inte äter frukost utan börjar dagens först mål med lunch kl 12.  En lunch kan exempelvis se ut som nedan, 200g grillad kyckling, lite Bearnaise och grönt. Endast gröna grönsaker är tillåtet, dom kan såklart även vara kokta el wokade. Mitt mål nummer två kl 18:00 = middag blev 200g Varmrökt Lax med frästa champinjoner, purjolök samt kokt broccoli & haricots verts.
Jag har alltså ätit två bra måltider av loppet av 6 timmar och personligen så passar det mig bra att inte äta frukost på morgonen. Det är bra för kroppens egna läkprocess att köra fasteperioder, nya celler bildas och gamla repareras när kroppen får jobba på egen hand. Du kommer att få följa med mig på denna ”Xtreme”mer ingående när jag startar den 7 Nov :)

IMG_4952
Min kollega Helena kommer dock att köra sin 14 dagar redan NU :)
IMG_4953

Med två dagar Xtreme diet i kroppen var jag tvungen att köra en testträningsrunda, helt enkelt för att se om kroppen orkar träning med denna kostplan. Intensiv löpning 3 Km som avslutades med  högintensiv träning i Margaretaparken. Upphopp 15 x 4 repetitioner, Armhävningar 4 x 15, Dipps 4 x 20, Burpees 15 x 4. Passet kändes till min förvåning väldigt bra. Tror dock att man vid hårdare träning kommer att behöva lägga till liiite kolhydrater.
Fick även luftat Figaro som fick lite cykling i benen samt besökte han ett PokemonGym i anslutning till min egenträning. Så kan alltså Livet som enstamstående mamma se ut :)

IMG_4962 IMG_4964
IMG_4966

 Glöm inte att ”Den bästa träningen är den som blir av ”

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.