Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Årets Beauty Accessory

Nu har den Äntligen kommit!
Hämtade glatt ut mitt paket från Swiss Clinic och det skall bli oerhört spännande att se om resultatet blir som utlovat. Har fler vänner i min närhet som testat produkten och ALLA är överväldigade över hur effektiv och bra den är. Upp till bevis säger jag!!!

Hudbehandlingen består av två produkter som tillsammans starkt stimulerar produktionen av kollagen. Produkten heter Skin Renewal och ska göra att fina linjer, rynkor och ärr reduceras, huden blir fastare och slätare, elasticiteten förbättras och grova porer blir mindre.
Redan igår kväll körde jag igång med behandling nummer ett… Lite nervöst var det allt då jag inte visste hur ont det skulle göra…
Man skall ju trots allt rulla sylvassa nålar över ansiktet. Nu är ju inte jag den som är livrädd för lite smärta, går ju faktiskt till Formavita emellanåt för både filler och botox. Min första upplevelse med Swiss Clinic var väldigt positiv, ingen smärta all att prata om utan bara lite stickigt. Huden blir lite röd precis efteråt men det är ju bara ett gått tecken på att blodcirkulationen är i fullgång. Jag tyckte om känslan och ser redan framemot nästa behandling redan ikväll 🙂


image

Förebild Nedan, som kommer att uppdateras efter dag 6 och efter dag 10  från nu 🙂
Jag kommer att göra denna hudbehandling varje dag i 6 dagar och sedan låta huden vila i några dagar innan ni får ser slutliga resultatet …..:)

image image image

Här kan du läsa mer om denna produkten oss dess fördelar.. och vill du köpa den finns den HÄR!

Förra året vann den här produkten pris som ”Årets Innovation” på Beauty Awards i Sverige. Motiveringen löd ”Efter succé på salong följer succé för hemmabruk. Alla goda ting är tre, inte minst när vi kan boosta oss själva inifrån och ut med den här effektiva hudvårdstrion. En smidig och prisvärd innovation som ligger rätt i tiden”. I år är de nominerade i Danmark!

Swiss Skin Roller Nominerad på Danish Beauty Awards!

SWISS SKIN ROLLER NOMINERAD PÅ DANISH BEAUTY AWARDS!

Swiss Skin Roller är nominerad til Årets ”Beauty Accsessory” på Danish Beauty Awards 2016.

Varje år anordnas ”Beauty Award” galor inom skönhetsindustrin på varje marknad runt om i Europa. Danmark, som i år firar 10 års jubileum, är inget undantag och stolt kunde Swiss Clinic återigen ta emot brevet med posten som informerade om att ”Swiss Skin Roller er nominert til Årets Beauty Accsessory på Danish Beauty Awards 2016”. Danish Beauty Award fmbh är en självständig förening. Grundare och VD är Anne-Dorte Mathiesen.
Galan hålls den 29:e April på Tivoli Hotel & Congress Center i Köpenhamn. Kategorierna omfattar både lyxprodukter och vardagsprodukter från stormarknaden, men också professionella produkter för frisörer och kosmetologer. Det handlar om allt ifrån parfymer, herrprodukter, ansiktskrämer och hudlotions, solskydd och skönhetsbehandlingar. Totalt 29 kategorier.

”Vår strävan har alltid varit att förse kunderna med de bästa verktygen och förutsättningarna för att förbättra sitt utseende på ett naturligt sätt, både inifrån och utifrån. Därför är det mycket kul att vi är nominerade i år även på den danska marknaden, det är ett bevis på att framgången är kontinental!” Säger Christoffer Larsen,  Head of Marketing Swiss Clinic Danmark.

Alla leverantörer med produkter inom kosmetikaindustrin har lov att registrera produkter. De enda kraven som ställs, är att produkterna är lagliga enligt kosmetikalagstiftningen och har lanserats under föregående kalenderår. Detta innebär att priserna som tilldelas 2016, är produkter som togs in på den danska marknaden under 2015.

Så här beskrivs kategorien där Swiss Clinic är nominerad: ”Här är det inte tal om en kosmetisk produkt, utan en produkt med anknytning till kosmetika. Det är en produkt som används tillsammans med kosmetika, till exempel en populär borste, en pensel, ett verktyg eller en elektrisk apparat, men det kan också vara en makeup påse, eller ett hårband. För att vinna utmärkelsen i 2016 ska produkten lanserats på den danska marknaden under 2015.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.