Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Sonen kör hårt med morsan…

Morgonen på Björkvägen började riktigt bra då jag och Figaro gick upp i god tid för att få njuta av en lugn och skön morgon. Det är väldigt mysigt när man har god tid för frukost och tid för prata innan dagen gasar igång.
När vi är påväg ut ur dörren säger Figaro att det kliar i hans hår och han ber mig kolla om han har löss. jag tänkte först att det där får vi fixa när vi kommer hem, men hans envishet tvingade mig att ta fram luskammen och kolla.
OMG!!! Vi hittade några små rackare till Löss och tiden som vi hade tillgodo gick till en direkt avlusning.
Det fanns inte på kartan att jag skulle stanna hemma från jobbet idag då viktigt möten väntade….
Tack o lov så har jag ALLTID lusmedel hemma då löss är ett kostant problem i skolan.

Jag fattar egentligen inte denna galna ökning av löss…?
Som liten hade jag Aldrig löss, medans Figaro har det minst en gång per år, Vad händer????
Trots att detta dilemma dök upp och inte ingick i morgonen plan så Figaro (nästan i tid till skolan och jag kom  prick 09:00 till mitt möte med ”ALLT FÖR FÖRÄLDRAR” som bokat:) Kan lova att det var snabba ben som sprang till T-banan i morse:)
image

På jobbet har det varit en riktigt intensiv och bra dag, där många roliga projekt börjar ta form….
Upplever att mina dagar går så galet fort och det är väl det bästa beviset på att man trivs med det man gör.
Kl 16 checkade jag ut från min arbetsplats och hämtade upp Figaro. Shopping stod på vårt schema, sagt o gjort så begav vi oss till ”Sickla” för inhandling av nya skor och kläder. Pojken växer ju så det knakar och inte nog med det så håller kläderna vi köper idag extremet dålig kvalitet. Strumporna håller typ två användningar och Jeansen max 5 innan det är hål någonstans……
Man får vad man betalar för sägs det men då måste jag inflika med att jag även testat att köpa dyrare jeans o strumpor. Upplever dock samma problem!

image

Väl hemma efter en tung shopping så ville Figaro testa sin Nya Cykel. Jag var sjukt trött och hade noll lust att bege mig ut med honom för att springa brevid. Men efter lite tjat så drog jag på min träningskläderna och vi begav oss ut. Det blev en runda på ca 3 km runt Gamla Enskede och jag måste säga TACK FIGARO!
Tack för att du är så härligt envis och för att du kör hårt med mig. Känner mig så galet nöjd att det ivarjefall blev en liten sväng. Bästa träningen är ju den som blir av och en kortare runda är bättre än ingen runda alls.

image image
V
i Hörs!

En reaktion på ”Sonen kör hårt med morsan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.