Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Stronger på Alla sätt!

Kan inte låta bli att bjuda på detta roliga samtal som Puh och Nasse hade på en promenad….
Snodde den rak av från Carin Da Silvas inlägg på Facebook idag:) Ha ha, kanske jag som är lite extra barnslig idag men jag tycker faktiskt att den är ganska kul. En person som följer mig på Instagram frågade mig om jag är 3 år, HA HA!!!! Ja förmodligen är jag det :) Vill du följa mig på Instagram så sök på #tanjafylking

 image

Vaknade upp i morse med en rejäl träningsvärk då jag igår körde Hammarbybacken, så sjukt jobbigt!!! Fast jag hade nya snygga träningskläder från STRONGER så SÖG backen bokstavligt, OMG!!!
Men jag vill verkligen bli stark och uthållig igen så nu är det bara att nöta på…..Jag skall komma i toppform igen!

image

Efter dagens arbete mötte jag upp Gert på Söder och vi överraskade Figaro genom att gemensamt hämta upp honom  i skolan. Vi hade dessutom bestämt att äta en gemensam middag på vår gamla stamkrog TIFFANYS på Götgatsbacken. Trevligt att vara i sina gamla hoods igen. Det kändes dock konstigt att kikade upp mot fönstren till våran gamla lägenheten, där i stort sett alla persienner var nerdragna. Sorgset på något vis! Även om vi gått vidare i livet…..
Där har vi trotts allt bott och trivts i många många år……

Figaro var glad att träffa våran favoritservitör och dom satte genast igång att kolla in om det fanns några Pokemon´s i närheten :)
image

Med mätta magar lämnade vi citypulsen bakom oss och styrde bilen hem till lugnet i Enskede, borta bra, hemma bäst !!!!!

image image

Väl hemma drog Kungen Figaro igång med att laga pannkakor. Han har en egen kokbok som han följer från punkt till punkt och vi kom överens om att han from nu skall bjuda på en middag i veckan:)

image

Själv förberedde jag en god kycklinggryta som jag tänkte att vi skulle ha till lunch el middag i helgen. Planering är A och O Jag gillar att han en backup på färdig mat hemma, gillar verkligen inte att komma hem trött och hungrig och behöva ställa mig med maten.

image

Imorgon är det Fredag igen, säger igen då jag tycker att veckorna fullkomligt flyger fram.
Efter att jag avslutat veckans sista arbetsdag så bär det av till varvet där min båt skall hämtas och transporteras till en gård utanför Nyköping. Min lilla ” Edelgard” (som båten heter) har av olika anledningar inte legat i vattnet denna sommaren och nu skall hon få vila inomhus till nästa vår.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.