Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

En grön start på dagen…

Startade upp den här dagen i tema grönt då jag gjorde en otroligt god morgondrink till mig och Figaro. Drinken är en av favoriterna som Ulrika Davidsson bjuder på i sin Soppkickstart och jag tänker faktisk bjuda Dig på detta recept här och Nu :)

GRÖN DRINK- 2 glas
1/2 Apelsin
1/2 banan
25g bladspenat
5 myntablad
1 dl frysta mangotärningar
1 tsk riven Ingefära
Skalet och saften av 1/4 Lime
2 dl vatten och istärningar

Skala och skiva frukterna. Lägg i en blender och tillsätt alla ingredienser.  Mixa till en jämn smoothie och häll upp i glas. Håller i kylskåp 1-2 dagar

Jag säger bara MUMS!!!!

image
image image

Blev en större till mig då denna drink är hela min Frukost och en mindre till Figaro som toppar med några rostade mackor……

image

NY rolig brödrost från John Deere bjuder på ett rostat traktor motiv:)

image

Med detta är vi redo att ta Onsdagen med stormsteg…..

Vi hörs!

3 thoughts on “En grön start på dagen…

  1. Hej! Tanja.
    Jag skrev till dig för ett tag sedan, ang John Deere brödrost. Kan inte finna någonstans vad den kostar. Skulle gärna vilja köpa en sådan. Mvh Gabrielle. Var rädda om er🙏

    1. Har försökt få fatt i butik som kan hjälpa dig och hänvisar dig nu till Bil & Traktor i Nyköping. Dom kan troligen hjälpa dig…Lycka till och meddela gärna hur det gick;) Mvh Tanja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.