Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Lyx på hög nivå ….

Vet inte riktigt vart jag skall börja, men måste nog säga att livet just nu är oförskämt bra. Finns helt enkelt INGET att klaga på.
Jag vaknar upp i ” Château Colone ” och får nästan nypa mig i armen. Så fridfullt, vackert, lugnt, skönt, varmt och soligt. Jag befinner mig uppe i bergen, närmare bestämt i kärnan av Provance och granne till en enormt vacker by vid namn Fayence .  Här har jag lyxen att få tillbringa mina sista semesterdagar och jag lovar att jag njuter på hög nivå…….

Morgondopp och kaffe vid poolen……
IMG_4138 IMG_4135

Lyx är också att få snöra på sig löparskorna och ta en runda……Blev även några svettiga intervaller:)
IMG_4159

Besökte Antibes hamn där båten SVEA låg och guppade. Denna otroligt vackra båt kan man chartra om lusten faller på……:)
IMG_4164 IMG_4166

En tur i vackra byn Fayence……
IMG_4181
IMG_4118

IMG_4191

NJUTER av Livet :)

3 thoughts on “Lyx på hög nivå ….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.