Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

När liten blir stor…..

Det häftigaste i livet har nog ändå varit att bli mamma :) Jag är så sjukt stolt över min två underbart fina killar….
Friska, allerta, godhjärtade, omtänksamma, äventyrslystna , kärleksfulla, vackra och alldeles galet älskvärda.
Idag vill jag slå på trumman lite extra för min store kille KEVIN som befinner sig på andra sidan jordklotet, nämligen i Austrailen Sydney. Där pluggar han musik på JMC Academy. Ett år har gått sedan jag vinkade hejdå på Arlanda och han har minst ett (ev två) år kvar innan han är klar.
Det är en lång tid och ibland är längtan efter honom outhärdlig. Men jag är så stolt och glad över hans enorma mod att ge sig av ut i världen:)

Idag Fyller Han 21 år min älskade son och jag skulle inget hellre än att vilja KRAMA om honom sådär hårt och länge. Överaska med en brakfrukost och fint inslagna presenter…. Men nu får det istället bli en slant på kontot och tusen kramar o pussar genom cyberspace :) Love You ( för mig alltid lille kille)

IMG_2530

2 reaktioner på ”När liten blir stor…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.