Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Back in Business och Ny familjemedlem påväg

Efter ett litet uppehåll med bloggandet och en riktigt skön ledighet är jag nu tillbaka:)
Jag har haft en extremt bra sommar med mer ledighet än på väldigt många år….En annorlunda sommar där jag varit heltidsmamma i tvåveckors intervaller. Väldigt ovant men det har funkat bra då jag och Figaro har smsat och pratats vid nästa varje dag. Det har även varit ovant att inte tillbringa tid på landet ” Kobben” där jag faktiskt tillbringat somrarna i 15 år. Men ALLT har sin tid och så även detta…. Jag är tacksam och glad över att få ha haft tillgång till detta underbara ställe och jag är tacksam för att Figaro har lyxen att få springa runt och äventyra på ön. Ett mål är att en dag skaffa mig ett eget litet lantställe i skärgården där jag kan påta i trädgården och tillsammans med grabbarna skapa nya härliga sommarminnen:)

13718815_10153810319333105_4063106169744692985_n
(OBS Bilden är ej från Kobben utan från ett sommarbesök hos vännen Dan Norrå)
Foto: Dan Norrå

Idag kom han då ÄNTLIGEN i min famn igen, underbara Figaro 🙂 På Självaste DOPDAGEN….
Idag för exakt 9 år sedan döptes han nämligen ”CARL FIGARO CUMBERLAND FYLKING” på bryggan på Kobben:)

IMG_3692

Vi firade med en extra god lunch i solen och började planera för morgondagens äventyr. Imorgon är det nämligen dagen D som vi väntat på sååå länge, det är DAX att hämta våran nye familjemedlem  ” Messi” 🙂
Gissa om jag har en förväntansfull kille här hemma nu ???

13479847_10208276543824400_348574820_n

Dagen har också inneburit Back in Business vad gäller min träning,
Startade nämligen dagen med att utmana Hammarbybacken, PUH!!!……Efter ett långt uppehåll med ledighet, lata dagar,  god mat o dryck så fick jag kämpa på ganska hårt. Men som alltid är det VÄLDIGT skönt när det är över och nu är det bara att ösa på så är jag snart i fas igen.
Det går ju tyvärr inte att vila sig i form 🙂

13942356_10210437859522524_520954059_n

Stor Kram & Välkommen tillbaka, imorgon bjuds det på mitt och Figaros äventyr till Åland 🙂

2 reaktioner på ”Back in Business och Ny familjemedlem påväg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.