Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Krabbor, fiske och chill på bryggan

Vi njuter sköna dagar här på Smögen och trots att vädret inte visar sig från den bästa sidan. Grått och lite mulet…. Men vad gör väl det egentligen? Humöret är på topp och krabbfiske är på schemat :)

Är man på Vkusten så bara man MÅSTE fiska krabbor, sagt o gjort så inhandlades det hink, spö och diverse bete….. Och efter några timmar var hinken full med stora fina krabbor, en sjöstjärna och som pricken över iet i fiskelycka så fick Figaro upp en STOR näbbgädda…..

image image image

Herr Mås höll ett vakande öga över oss :)
imageIMG_3219 (1)

Bästa krabbfiske teamet :)

IMG_3221 (1)

image

Kvällen bjöd på Yatzyspel och en total utklassning av Figaro som redan vid starten sopade banan med en skön Yatzy.  Men vad gör väl det när man ser vinnarens glädje, sippar på ett gott glas bubbel, har semester och livet är allmänt gott :)

Vi hörs!

IMG_3208 IMG_3213

2 reaktioner på ”Krabbor, fiske och chill på bryggan

  1. Västkusten och Smögen är fantastiskt! Vilken fiskelycka F hade :-)

    Men du som gammal västkustbo måste väl veta att det är en gråtrut och inte en mås? 😉

    Ha en fortsatt skön semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.