Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Semester i sikte….

Idag har jag gjort min sista dag på Betty Barclay för denna gången och kollektionen är nu påväg till nästa land. Mitt nästa uppdrag för Betty Barclay är först i Augusti och jag ser faktiskt redan framemot att få träffa det härliga jobbgänget igen:)

Ikväll var tanken att jag skulle varit i stan och ätit middag med några väninnor,  blev dock inställt av olika anledningar. Handen på hjärtat så gjorde det mig faktiskt inte så mycket då jag kände mig ganska trött efter denna intensiva vecka. Jag såg istället framemot att få fixa o mysa i hemmets vrå och tog mig en skön liten löprunda för att checka in mina nya hords .Sedan slog jag mig ner vid datorn med ett nytt jobbprojekt. Kvällen har jag faktiskt tillbringat just med datorn i högsta hugg, men då jag inte har Figaro hemma så har jag heller ingen att ta hänsyn till. Kan helt enkelt jobba hur mycket jag vill….:)

Nu är semestern nära…. !!!!
Jag har endast ett uppdrag för Nissan & Renault kvar att genomföra och kommer att bjuda in Dig ”exklusivt” till detta imorgon…..

imageimage

På min löprunda sprang jag förbi Enskede ridskola som endast ligger ett stenkast ifrån där jag bor.
Och som den hästtokiga tjej som jag är så var jag tvungen att göra ett stopp i löpningen…..Vilket vackert ekipage!!!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.