Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Morgonmys …..

image

Såhär ser det ut en alldeles vanlig morgon hos mig. Rufus förväntar sig ALLTID morgonmys och fast katthåren är bedrövliga så kan jag inte motstå just denna stunden:) Han är så fin och försiktig när han kommer tassandes….Dessutom hoppar upp först när han hör att jag har vaknat. Övrig tid ligger han mestadels på golvet nedanför min säng. Jag skriver mestadels då katter är katter och just denna katten gör alltid sina envisa försök att få ligga i sängen. Vilket han egentligen INTE får….

Ny dag nya äventyr! Är ledig och tänkte mig en rejäl sovmorgon. Gick ju sådär då jag vaknade redan 07:15 Gjorde några tappra försök att somna om men ack nej. Bara att hoppa upp och sparka igång dagen …

Frukost och en sväng till Hammarbybacken för högintensiv träning står först ut på agendan, sedan är det lite jobbfix.

Känner på mig att detta kommer att bli en bra dag;) Vi hörs!

One thought on “Morgonmys …..

  1. Vilken underbart gullig kisse! Vad härligt att vakna upp och få kela med honom!
    Har haft katt själv i många år men tyvärr ej längre. Önskar dig allt gott framöver!
    Stor kram
    Anita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.