Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Hipp hipp hurra på MIN Födelsedag……

Kl 07:00 ringde larmet på klockan idag och det var inte utan att man gärna hade sovit vidare. Var dock bokad på jobb så det var bara att sträcka på sig och kliva upp ur den härliga sängen. Lite otippat så vaknade jag upp på vackra Furusundsvärdshus där jag checkade in igår.
Min midsommarafton och halva dagen igår tillbringade jag på Camilla Läckbergs fantastiska sommarställe i skärgården och tanken var sedan att jag skulle åka till stan för att ladda för dagens arbete på Betty Barclay.  Men istället styrde jag kosen till Furusund och checkade in på Värdshuset. Att inte få vara i skärgården är otroligt jobbigt och jag skall ärligt säga att jag saknar vårt lantställe Kobben så att det gör ont i hela kroppen. Har ju tillbringat de sista 15 åren just där.
Men för att ändå få vara nära och vara med nära och kära sommarvänner så blev en midsommardag på Värdshuset det bästa alternativet och jösses vilken kul kväll det blev. Imorgon bjuder jag på ett inlägg både från Midsommarafton då Helikopterleverans stod på menyn och från gårdagens firande.

Idag firar jag mina 44 år och jag skall erkänna att ett visst firande skedde redan natten till idag. Jag är fortfarande lite barnsligt förtjust i att fylla år……Fick dock bli hyfsat lugnt då jag skulle sitta bakom ratten!
Efter en dag på jobb så blev jag firad av både Gert & Figaro som kom över på middag. Så mysigt att hänga med dessa två och jag blev otroligt firad med blommor, bubbel och presenter från Barcelona.
Jag är så tacksam över att VI har den fina relationen som vi har:)

IMG_2823 IMG_2813 IMG_2832 IMG_2833 IMG_2836

Tusen tack också för ALLA Gratulationer idag :) Nästa år firar jag 45 år och då blir det stort Party :)
Kram

One thought on “Hipp hipp hurra på MIN Födelsedag……

  1. Känner varken dej eller Gert men har alltid tyckt att ni är så söta ihop så blev lite ledsamt då ni separerade…gott att höra att ni är vänner…det är inte självklart efter en separation…allt gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.