Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

7 mammor 11 barn på husbilssemester…..

Fick upp en härlig minnesbild på min Facebooksida och bara måste bjuda Dig på denna återblick. För exakt två år sedan gjordes en oförglömlig resa genom Sverige. Vi var 7 mammor och 11 barn som begav oss på en Tour genom vårt avlånga land….. Och vi döpte resan till ” Milf´s on Tour” Lite kaxigt kan säkert tyckas……
Iden kom upp då jag presenterade en TV program ide om ett gäng tjejer som reser ihop och utifrån detta så hade vi helt plötsligt bokat upp sommarens första skollovsvecka för att enträ Sverige med husbil.
Camilla Läckberg stod för fiolerna vad gällde husbilar och diverse pimpning och jag måste säga att jag blev mäkta full i skratt över all rekvisita som fint skulle placeras ut på varje stopp. Rosa mattor, parasoller, ljuslyktor, flaggspel, grill och diverse aktivering prylar till alla barnen. Vi saknade inget!!!!

Jag själv tog på mig roller som Turneledare och hade nogsamt satt ihop ett program och bokat fina campingar längs med vägen. Det fick inte bli för långt mellan stoppen och det skulle vara ett kul för barnen, det var prio ett!!!
IMG_9355 IMG_9374 IMG_9357

Först ut var VI ! jag , Camilla och Christina Melin och alla våra barn. De andra mammorna anslöt längsvägen och en bil kom senare under veckan. Första stoppet blev Skara sommarland :)
IMG_9411 IMG_9404 IMG_9426

Självklart firade vi våran ankomst! Då vi redan de första 20 milen hade lyckats svänga en skrap högersväng och glömt kylskåpsdörren öppen….Gissa om vi hade mat över hela golvet??? Ha ha
Och våran kyl i andra bilen pajade….Så det blev en omväg på 5 timmar förbi en verkstad:) Men vi hade ju semester så vi skrattade oss faktiskt igenom detta….:)

Nästa stopp blev i Camillas gamla hoods ”Fjällbacka” och här njöt vi av lyx a la lyx på hög nivå….
Flera härliga väninnor runt om i Sverige anslöt till oss dessa 2 dagar och vi hade verkligen så himla kul. Skaldjurslunch för vuxna, hamburgaren o glass biffe till barnen ( som som ville sitta inne). Vi hade denna dagen anlitat två duktiga barnflickor som tog hand om kidsen, fiskade krabbor, anordnade lekar mm

IMG_9512 IMG_9501 IMG_9499 IMG_9527 IMG_9818

Efter vinlunch tog vi en shoppingrunda till underklädsaffären och du kan ju gissa att vi gick loss här……OMG!!!

IMG_9521

Camilla bjöd även på en guidad tour genom Kungsklyftan där hon hämtat inspiration till en av sina läskiga böcker….
IMG_9466 IMG_9477

Efter två dagar i Fjällbacka var det dax att packa ihop och rulla vidare mot Marstrand….

IMG_9610

Tog även på mig rollen som grillmästare….”När det är svart är det klart”

IMG_9591 IMG_9583

image[1]

Regel nummer två! Lämnar aldrig soporna utanför husbilen…..IMG_9605

Från Marstrand blev det Falkenberg och Ullared….Här fick vi en fantastik eftermiddag hos Robert Och Maria Wells….

IMG_9690 IMG_9699

Och vi avslutade våran tripp i vackra Gränna där vi alla fick baka polkagrisar……

IMG_9783 IMG_9793 IMG_9794

Flamingon ” Gert” var våran maskot på resan:)
IMG_9785 IMG_9767 IMG_9743 IMG_1099

Ett stort varmt tack säger jag till ALLA som bidrog till detta fantastiks äventyr….Galet kul för både STORA och små…..
Att resa med dessa 11 barn var helt otroligt, inte en enda osämja på hela vecka……

Jag säger bara ” Milfs´on Tour” :)

2 thoughts on “7 mammor 11 barn på husbilssemester…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.