Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Humorgolfen som glad amatör……

Jag det blev en tidig morgon då klockarn ringde redan vid 05:00. Golf på schemat och det var inte utan att ju undrade lite över mig själv. Hur kan man anmäla sig till en golfturnering när man ALDRIG tidigare hällt i en golfklubbs(bortsett från bangolf då förstås:)
Jo det var ju så att jag fick en förfrågan från bilföretaget NISSAN om jag ville vara med och spela på deras årliga boll och utan att tänka så hör jag mig själv säga JAVISST!!!Ha ha , det är väl ganska typiskt mig ändå, svarar först och tänker sedan:)
Humorgolfen startade för 5 år sedan och är ett årligt jippo där insamling till olika viktiga saker görs, i år gick alla pengar till UNGCANCER. Vi samlades på Drottningholms GK där vi blev indelade i lag.
För att kompensera mitt okunniga golfspelande så kontaktade jag vännen och golfproffset Jarmo Sandelin och blev överlycklig när han faktiskt hade möjlighet att medverka denna dag.
Jag måste nog säga att jag ganska nöjd över min insatts då jag som glad amatör faktiskt lyckades få iväg bollen och satte en viktig boll :) Jag vill definitivt spela mer golf framöver och det vore ju grymt kul att ta gröntkort.

13407233_10154169828673329_6601482791504623357_n
Bästa tipsen och coachning av Jarmo Sandelin….Sedan var det upp till bevis på banan :)
Våra snygga tröjor kommer från Jarmos egendesignade klädesmärke…..

IMG_2581
IMG_2578 IMG_2579
TEAM NISSAN!!!!
Johan Houdi, Louise, Leif, lilla jag och store ståtlige Jarmo:)
IMG_2580

Nissan som huvudsponsor
13445791_10154169828723329_7818793965473609411_n
Såhär gick det för John Houdi då han missade en millimeterputt :)

Unknown

En mycket trevlig dag som avslutades med en gemensam middag på restaurangen PURE på BirgerJarlsgatan.
Stort Tack till ALLA sköna lagkamrater och till Hasse Bronten som är en av hjärnorna bakom Humorgolfen.

VI Hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.