Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Fix, Trix och översvämning…..

Idag tog jag en day off från jobb i stan och höll mig i hemmets vrå för att få i ordning på vissa bitar. JA!! bortsett från att jag stod på låset till skilsmässodiket IKEA då:) Var bara tvungen att göra några snabba inköp och samt få lite inspiration till Figaros rum som snart i klart.
Skall bjuda på lite bilder så snart allt är på plats…..

Kvällen bjöd dock på en rejäl överraskning då hela badrummet svämmade över, stopp i rören i golvet!!!!
Satan i gata säger jag bara…. Hade jag varit 2 min senare så hade hela hallgolvet varit översvämmat!
Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag skall ta mig till. Vattnet på golvet har jag svabbat upp men i golvbrunnen står det kvar, SUCK!!! Är det inte det ena så är det tamej faan det andra.
Jag har ringt försäkringsbolaget ikväll och dom ber mig återkomma imorgon. Får väl se hur stor lyckan är imorgon då det är Fredag, vill verkligen få detta fixat innan helgen.
Jag har ärligt talat haft problem med avloppet redan från inflytt och dessutom varit i kontakt med min mäklare på Svenska Fastigheter, tyckte ju själv att om man har betalat 4,2 milj så borde man väl ha ett fungerande avlopp???
Tydligen inte!
Ja ja imorgon är det en ny dag och jag får jaga rörmokare för glatta livet…..Har du någon bra? Är tacksam för alla tips och hjälp jag kan få :)
IMG_2137

Laddade upp med skruvar, spik o plugg!!! Något som jag INTE ens behövt tänka tanken på dom sista 15 åren som Fru #livetsomensamståendemamma
IMG_2155

Skruvar till mamma och klösbräda(inte från Ikea) till Rufus. Tack o lov så blev han galet glad i den…..
Expediten på Sofor Pets på söder rekommenderade mig att gnugga in den i Kattmynta, vilket visade sig bli succé . Nu hoppas jag att han ger fanken i mina möbler framöver….
IMG_2159 IMG_2160 IMG_2158 IMG_2156 IMG_2157

En fördel med att bo i förorten är när sonen plockar blommor till sin mamma. Jag älskar syrener och att han tänker på mig när han ser dom! Även om dom troligtvis kommer från grannen:)

IMG_2163
K
ram

4 thoughts on “Fix, Trix och översvämning…..

  1. Usch så jobbigt men tycker också du ska ta fatt i föreningen det måste de kunna hjälpa dig. Hoppas verkligen att det har ordnat sig nu så du slipper fler problem framöver. Det där med nya saker och en helt ny värld (den som innehåller spik, el och liknande) som öppnar sig när man inte är Fru längre känner jag igen. Trevlig helg och tack för att du delar med dig av ditt liv.

  2. Tanja är det inte en bostadsrätt du har? Isf är det föreningens ansvar, rör dolda i golv – ring fastighetsförvaltaren ell styrelsen i föreningen. Lycka till och trevlig helg !!!

  3. Har du varit i kontakt med bostadsrättsföreningen gällande avloppet? I vår förening så är det föreningens ansvar om det är stopp i avloppet och är alltså inget som bekostas av oss personligen. Vi ringer felanmälan som i sin tur ringer en rörfirma. Jag vet att olika föreningar har olika regler men det kan vara värt att kolla upp det. Står det något på informationstavlan i trapphuset eller har du fått någon välkomstinfo från föreningen där det kan stå? Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.