Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Vardagspuzzel

Herregud det här är ju helt otroligt!!! Ännu ett snäpp upp på bloggtoppen och jag befinner mig nu på en 4 e plats:) Fatta ingenting…Men uppenbarligen är ni många som gillar att läsa min blogg samt vara med i veckans tävling och det har inkommit många roliga bidrag till TÄVLINGEN om en sprillans ny Dammsugare, du finner den i ett tiggare inlägg.

Imorgon kväll presenteras de lyckliga Vinnarna här på bloggen:)

image

Fick supermysig lunchsällskap idag då vännen Marie Herrey kom förbi Hard Rock Cafe. Nyttigt värre blev det också då hon påbörjat hårdträning och hårddiet, inte ville väl jag vara sämre! Fast min träning har fått stå tillbaka rejält nu. Har inte haft energi alls att hårdträna! Jag äter för dåligt och känner mig rejält slut i både kropp och själ. Värsta av allt är nog faktiskt att jag börjat tappa otroligt mycket hår, så NU försöker jag verkligen  att stoppa i mig vitaminer…..
image image

Efter jobbet var det dax att hämta Figaro och köra till fotbollsträningen. Hamnade i krokarna av min o Gert s gamla adress Götgatan

och inser att just DET HÄR saknar jag inte…..Cyklister utan bara faan överallt!!!!

image

Det blev tuff men kul träning för Figaro och kompisarna…..som avslutades med em kortare match!

image

Efter matchen var det rakvägen hem och lämna av en kompis på Söder och sedan styrde vi kosen till enskede. Det blir utan tvekan ett pusslande dessa sena kvällar o veckor:)

Nu är det till kojs som gäller, en ny dag väntar, KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.