Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Vänner & Terapi

Jösses vad denna helgen sprungit fram. Redan Söndag och dax att ladda för en ny vecka. Hämtade upp Figaro i Fredags efter skolan då det är min veckan och det är alltid UNDERBART att ses…Blir helt varm i kroppen när den lille skapelsen kommer leende och gåendes emot mig. Älskade UNGE!!! Inte utan att jag saknar honom det veckorna han är hos Gert……
Det blev Fredagsmys med Lets Dance finalen i tv rutan och vi avnjöt hemlagad pizza. Vi har bestämt att de Fredagar som Figaro kommer till mig så är det han som får bestämma middagen och oftast blir det tacos.
Vi trodde båda att Bianca Wahlgren skulle vinna och blev lite förvånade, men jösses vad duktiga dom båda var:)
Min vännina Kamilla kom upp på besök i helgen och vi bestämde att dra ihop lite sköna vänner för middag. Startade upp med bubbel & småplock i trädgården för att sedan inviga mitt kök.
Jodå vi fick plats 10 pers och stämningen var hög :)

Kamilla är grym i köket och fick stå för att laga kvällens middag:) Dock får man akta sig då hon viftar galet med kniven och gärna jobbar men skåpluckorna öppna…..

IMG_2075 (1)

Älskar verkligen trädgården som tillhör våran nya lägenhet:)

IMG_2081

Var man/kvinna på sin plats och att hälla bubbel är jag ganska bra på :)
IMG_2096 IMG_2098

För ganska exakt ett år sedan träffade jag detta härliga gäng på en resa till Cypern och hade så grymt kul tillsammans. Vi har träffas flera gånger sedan dessa och igår passade vi alltså på att njuta av en kväll i trädgården.
IMG_2099

Stefan Sauk visade sig vara en hejare på fotboll(till Figaros glädje) samt blev det en utmaning i armhävningar….. Ha ha
IMG_2080

När kvällskylan drog in över gården så installerade vi oss i köket:)

13238930_10204992523727589_4897333932113993749_n

Lite poserande blev det ju också, här med Vimmelmamman Lotta Gray och min gamla väninna Kamilla…
IMG_2101

Lottas son Lennox och Figaro myste i vardagsrummet….

IMG_2100

Det blev inte en allt för sen kväll då det stod Fotbollsmatch på Schemat idag.  Söderkamraterna mot Boo spelade oavgjort och dom små liven kämpade på galet bra.

IMG_2086 IMG_2083

Under eftermiddagen tog vi cyklarna och trampade iväg till Lotta & Lennox som inte alls bor långt ifrån oss . Lotta hade en projekt med en tavelvägg som jag lovat hjälpa till med. Måste säga att jag blev sjukt nöjd med resultatet då vi utan några större noggrannhet  faktiskt fick det både rakt och snyggt:) Kvinnor kan helt enkelt….. Det tog sina timmar och blev en skön terapi för oss båda:)

IMG_2092 (1) 13263850_10153877974553423_3534862983879057282_n

Ja det var min helg! Hoppas att din också har varit bra……:)

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.