Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Eurovillage & Volvo

   Det blev en riktigt kul dag igår på Betty Barclay och nu när man kommit in i jobbet så känns det verkligen grymt. Relationen med våra inköpare är så rolig! och jag måste flagga lite extra för min Ålänska kund Charlotte som driver butiken DUVAN på Åland. Så skön tjej och dessutom fick mina frusna fötter en riktigt fin present i form av ett par fina handstickade raggsockor….Imponerad över hur mycket mina kunder redan vet om mina tillkortakommanden:)

På eftermiddagen hämtade jag upp Figaro och vi begav oss till Kungsträdgården där värsta ståhejjet inför Eurovision är igång. Volvo  Vännerna Kim Kärnfalk & Richard Herrey uppträdde på scenen och detta ville vi ju INTE missa.

image image

13179123_10154241996070559_1562584721780256130_nimage image image

Stort Tack till bästa Catarina som fixade kvällens event i Volvo Showroom, skönare tjej får man leta efter :)

image

Ett av de Svenska mellobirdagen Victoria var på plats och uppträdde med sin låt…..

image

Fotobåset fick jobba hårt denna kväll med triss i brudar:)
Catarina, Annika o Jag

image

Hemresan blev med bästa taxibolaget LONDONCAB :)

image

En grym kväll på många sätt:)

Ikväll är det Eurovision och jag fick grymma biljetter till evenemanget i Globen men det blev ändrade planer.
Berättar mer om detta i nästa inlägg……

Heija Sverige!!!

 

One thought on “Eurovillage & Volvo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.