Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Underlätta med ett bra förråd……

Godmorgon fina Du :)
Ännu en strålande morgon! Har just avnjutit en god hotellfrukost här i Helsingfors och skall strax kasta mig i en taxi till Betty Barclays showroom. Flera kundmöten väntar och jag känner mig laddad efter nattens goda sömn:)

Skulle vilja morgontipsa om en ny förråd  som poppar upp lite överallt och som jag själv har anlitat nu när jag helt plötsligt flyttade från stort till litet. Tidigare har Shurgard varit mitt enda alternativ, tills jag hittade dessa ” Pelikan Self storage” en Ny superfräsch uppstickare.
För mig har förråd förknippats med smutsigt, grått, Ocharmigt och dyrt,  tills NU:)

images
images

Pelican Self Storage erbjuder uthyrning av förvaring på flera platser i Sverige och omkring Stockholm. De har förvaringsrum i många olika storlekar, och det finns möjlighet till att hyra både under kortare och längre perioder, t.ex. kortare när man ska flytta eller under längre tid om man har ont om plats hemma, och därför behöver en fast plats att förvara sina grejer.

 

Skönt när utvecklingen går framåt :)
Vi Hörs!

One thought on “Underlätta med ett bra förråd……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.