Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

KICKSTART med Ulrika & Mig

NU KÖR VI!!!
För en vecka sedan gick tjejkvällen på Hard Rock av stapeln och denna inspirerande hälsosamma snygging kom för att peppa oss ALLA till att äta & må bättre. Jag fick en utmaning att tillsammans med Ulrika få ingå som träningspeppare i hennes nya ”Turboprogram”. 6 veckor med onlinepepp och garanterade 4-5 kg mindre på vågen. Passar ju perfekt nu när det snart är Beach 2016…..

Läs mer om detta nedan och gå genast in och anmäl dig HÄR (då blir du inbjuden i gruppen som startade idag:)

Ulrikas Kickstart Steg 1 2 maj – 13 juni – Event med Tanja

13064564_10209608525949703_5066057941097029739_o

13151939_10154063788618898_760456539300957959_n

Ulrikas Kickstart Steg 1 – Onlinekurs

Den här kursen passar dig som är ny kund och vill gå ner upp till 10 kilo. Om du vill gå ner ytterligare i vikt, kan du fortsätta med Kickstart Steg 2 när du är klar med Steg 1.

OBS! Kom ihåg att ange den mejladress som är kopplad till din Facebook vid bokningen, annars kan vi inte bjuda in dig till den slutna gruppen.

Kursupplägg:
Under 6 veckor får du personlig coaching av mig i en sluten Facebookgrupp. Via gruppen får du tillgång till mitt unika viktminskningsprogram, som bygger på lågkolhydratskost kombinerat med periodisk fasta och 5:2 dieten.

I gruppen får du stöd av både mig och de andra deltagarna – vi är 25-30 personer som gör resan samtidigt. Tillsammans blir vi starkare och vi kan motivera och inspirera varandra under hela resan!

Kursstart: 2 maj – 13 juni 2016.

Innehåll:
Vi inleder med ”Turboprogram” som utlovar 4-5 kg viktminskning på två veckor. Turbon innehåller tre fastedagar per vecka, med god och näringsrik mat som mättar bra. Efter ”Turboprogrammet” får du varje vecka nya menyplaner, recept och information om näringslära. Om du vill, avslutar du kursen med fyra dagars vattenfasta för en extra skjuts på förbränningen. Annars följer du det ordinarie kickstartsprogrammet, och fortsätter gå ner i vikt.

Vad händer sen?
Efter 6 veckor erbjuds du att gå med i Ulrikas Hälsovärld, en allmän Facebookgrupp för stöd och peppning. Den är kostnadsfri. Om du vill fortsätta gå ner i vikt, rekommenderar jag att du anmäler dig till någon av mina andra kurser. Kickstart Steg 2 passar bra för dig som gått Steg 1.

Bestäm dig att 2016 ska bli ditt hälsoår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.