Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

GENIALT! Män för uthyrning…..

Detta MÅSTE vara det bästa som har hänt för oss ensamma kvinnor !!!!
Vem vill inte ha en Handyman, Elektriker, Transportör, Problemlösare, Extra bemanning eller en Allt i Allo (undrar just vad som ingår i just den sistnämnda tjänst:).
Jag kommer nog behöva hjälp med det mesta när jag flyttar in i min nya bostad, så självklart blev jag överlycklig när jag såg att det faktiskt finns ett företag som hyr ut män ”RENT A HUSBAND” Klockrent!!!!
Vad sägs till exempel företagets egna lovord:
Vi tar väl hand om våra kunder och vill du veta hemligheten bakom en lång och lycklig relation, Ring Rent A Husband….Ha ha UNDERBART!! Jag ringer :)

IMG_1115 (1)

Så Tjejer! Nu behöver ni inte känna er ensamma längre :) Går glödlampan sönder så kontaktar ni
RENT A HUSBAND

För övrigt så har dagen varit bra med jobb från tidig morgon till sen kväll. Figaro är hos Gert och jag har endast min själv att se efter och en 8 kg hårboll vid namn ”Rufus”. Man får vara glad för det lilla :) Rufus kommer att bo hos mig o Figaro och till sommaren så får han ju en brorsa att sällskapa med….
Han är ju redan döpt av Figaro och skall heta ”Messi” :)
IMG_1217

Längtar efter lille skrutt men får hålla tillgodo med denna fina teckningen sålänge:)
och längta tills vi rings imorgon bittid för att säga ”godmorgon”
IMG_1143

Vi hörs :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.