Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Camping Queens med Fylking´s

Imorgon är Jag och Gert med i TV programmet ”Camipng Queens” med Jonas Hallberg och Tony Irving.
Det är en inspelning som gjordes på vårt lantställe i höstas och det var verkligen en FAB eftermiddag och kväll med detta härliga gäng. Höll på att garva ihjäl mig när Tony skulle hugga ved och Jonas myglade undan med att sitta extra länge på vårt utedass:) Herregud!!! Ja det skall bli oerhört kul att se avsnittet på TV 7 imorgon kväll kl 21:00.
Med på Kvällens kräftskiva var även bästa väninnan Ankie Bagger och vi bjuder på djupa snack, härliga skratt och jag kör dessutom min traditionella snapsvisa:)

Jonas gör snygg ENTRE på kobben 🙂
IMG_2087

Det skall huggas ved till Bastun och grabbarna Hallberg och Irving får en lektion av Gert….
IMG_2063

Underbara vännen Ankie Bagger:)
IMG_2080

GÄNGET:)
IMG_2091 IMG_2085

Blev lite allvarligare när tjejerna lämnade hammocken….
12246832_910310429067266_8638087051123143745_n

Det pimpades inför kommande kräftskiva…
IMG_2070

Inte utan att man längtar efter att sitta på verandan och se ut över vattnet. Kobben är en magisk plats där allt lugn och ro infinner sig…..Även fest faktiskt:)
IMG_2115 IMG_2072 (1)

Väder Madeleine från Tv 4 och vännen och kaptenen Peter var även behjälpliga denna dag:)
IMG_2088

Jag och Jonas fick lite egentid för att bekanta oss med varandra och sedan denna stund och denna dag så finns han med värme i mitt hjärta. Vi hade verkligen precis lika roligt som det ser ut på bilden. Otrolig fin kille med ett stort hjärta! Vi pratade även lite allvar när vi började prata om ålderskillnad blandannat mellan mig och Gert.
IMG_2069

Vi hann även med att njuta av kvällssolen på bryggan 🙂
IMG_2073 IMG_2078 IMG_2090

Innan mörkret kom begav sig The ”Camping Queens” iväg på nya äventyr och det var med sorg vi vinkade farväl på bryggan. Men det var verkligen glädje i hjärtat att ha fått tillbringa denna dagen med dessa killar.
HELT GALET KUL!!!! FAB

Thanks Tony and Jonas:)

En reaktion på ”Camping Queens med Fylking´s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.