Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

En bra hudklinik……

Har redan krupit ner i säng efter en lång dag på Nacka Modecenter, det är modeveckan vilket innebär full rulle på Betty Barclay. Flera nya härliga kollektion har anlänt och det har varit fokus på att hitta egenskaperna i varje enskild färgskala. Det är riktigt kul och vi är ett härligt gäng som jobbar ihop, både jag och min säljkollega är nya i tjänsten men nu börjar vissa saker att sätta sig och då infinner sig en viss skön trygghet.

Jag kom just på att jag helt glömt berätta för dig om mitt senaste besök hos Dr Calle, killen som men finess och säker hand matchar min utsida med min insida.
Jag har ALDRIG varit besviken efter ett besök hos Dr Calle och hans klinik Formavita och för mig känns tilliten otroligt viktigt när det kommer till behandlingar som faktiskt kan bli katastrof.
Såg just på ett program på TV 4 om misslyckade skönhetsingrepp och HERREGUD!!!, det är verkligen inte roligt om det blir fel.
IMG_6209 IMG_3567

Denna gången blev det lite Botox i pannan för att tabort bekymmersrynkan som stör mig galet samt lite kring ögonen. Testade också på lite NY filler i läpparna :) Du som följer min blogg vet att jag normalt tränar mycket, därmed förlorar jag också mycket underhudsfett. Det är väl det enda som är nackdelen med mycket träning, att man blir utmärglad i ansikten och därmed löper risken för fler synliga rynkor. Jag vet att åsikterna kring denna typen av behandlingar är många, men som Du ser så står jag för det jag gör och känner mig vuxen nog att göra min egna val.
Min man (Gert) tycker och är ärlig med att säga att han anser mig fåfäng. Men vid närmare eftertanke så hade jag nog inte blivit glad om han bad mig gå till Dr Calle heller:)

På kliniken började vi även att prata om en NY hudföryngringsmetod som jag ev kommer att testa lite längre fram. Nedan kommer lite fakta om den…….VI HÖRS!

OM VENUS VIVA
Minskar synliga porer för en jämn yta

Reducerar tecken på åldrande för ett fräschare

och ungdomligare utseende

Jämnar ut ojämnheter för en elegantare hy

Reducerar djupa linjer och veck för en

ungdomligare hud

Korrigera och stramar åt huden på halsen för att

minska tecken på åldrande

Strama åt slapp hud för en fast och snygg

urringning.

Reducerar akneärr för en klarare och

hälsosammare hud

VENUS VIVA effektiv på

AKNEÄRR

TEXTURFÖRBÄTTRING

HUDÅTSTRAMNING

RYNKREDUCERING

ANSIKTSFÖRYNGRING

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.