Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Idag har jag SYNDAT ……

Har just landat i soffan hos vännerna Ulrica & Nicklas efter ännu en spännande dag på Hard Rock Cafe.
Vi bor ju här tillfälligt då våran lägenhet fortfarande är under renovering och på Fredag är vi lovade att den skall vara klar:) Skall bli oerhört skönt!!!
Gert tog tillfället i akt och begav sig igår av på en roadtrip för att hälsa på gamla vänner och bekanta runt om i Sverige, så nu är det jag och Figaro som håller ställningarna:) Tycker vi lyckas riktigt bra med den uppgiften! Började skolhemgången med att stanna till på ”Juiceverket” för att tanka i oss en riktigt god shake, både gott & nyttigt :)
IMG_6340[1]

Var ju tvungen att kompensera dagens stora SYND som jag blev utsatt för på dagens lunchmöte på Hard Rock. Kundmöte med avsmakningsmeny ingår ju i mitt arbete:) Stackars MIG!!!!

IMG_6338[1]

Efter min och Figaros mer nyttiga avrundning på dagen så tog vi en liten tur på stan och kikade i butikerna, inte så ofta jag hinner med detta. Figaro stannade till vi några smycken och stod där länge och tittade innan han slutligen sade: ”Mamma jag har hittat något jättefint till dig”. Självklart fick han en slant och jag fick senare ett paket med jättefina armband. Blev så oerhört rörd, dels av hans goda smak med mest över hans fina tanke & hjärta.

IMG_6343[1] IMG_6344[1]

Lycklig är jag som har så fina grabbar och idag fick jag veta att min store kille Kevin kommer hem den 4 e Feb:) Åhh vad det skall bli underbart att få se & krama om honom igen :)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.