Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Full rulle och Vinter piff…….

Sorry för min något dåliga uppdatering här på bloggen….Försöker hinna med alla projekt som jag har i luften just nu. Helt klart är att dygnet borde har liiite fler timmar :)
Denna veckan har det varit fokus på två lite större arrangemang på Hard Rock Cafe, Bandit Rock Awards och premiären av AFTER MESS (Formex). Först ut var Bandit award som gick av stapeln i Tisdagskväll. Själva awarden gick av stapeln i MTG huset på Ringvägen i Stockholm då den skulle TV inspelas för första gången. Platserna var oerhört begränsade, var på vi öppnade upp Hard Rock Cafe och livestreamade festligheterna.
Det blev en härlig Tisdagkväll med många musikglada gäster och ännu gladare blev dom då hela Awardgänget inklusive artister bussades till Hard Rock för efterfest :)
Kvällens stora vinnare blev bandet GHOST och även dom kom på våran efterfest, dock är det ju inte så lätt att känna igen dem utan sina masker.
IMG_6213 IMG_6218

Maken Gert delade ut ett av priserna på awarden och fick även underhålla med några fräckisar……

Två busslaster senare så var det fullt ös i baren:)
IMG_6227 IMG_6229

Jan Johansen är ett stort fan av bandet Ghost och hade dagen till ära deras T-shirt på sig. Jag själv är ett större fan av Jan än rock så jag passade såklart på att ge honom en extra stor kram denna kväll.

När vintermörkret är som stört så blir mitt behov av lite piff extra stort.
Beställde därför tid hos Formavita och Dr Calle för lite uppfräschning, mer om detta kommer inom kort här på bloggen…..
Nu skall jag sätta fart och packa väskan då jag åker över till Gotland om några timmar , begravning för min fostermamma Gunnel väntar imorgon.

Vi hörs snart, Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.