Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Gala Extra, Hårt Rockande 30 Åring

Efter en riktigt bra dag på Betty Barclay så rundade jag av kvällen hemma med ett skönt bad, hemma och hemma (bor ju fortfarande hos våran vän:) så det var väl kanske att överdriva. Men efter att ha hunserat här några dagar så börjar jag faktisk att känna mig lite hemma. Detta hemmet har dessutom någon som jag länge har saknat, ett badkar!!!! Jag fullkomligt ÄLSKAR att bada…..och har idag badad både på morgonen och kvällen, bäst att passa på:) HA HA

Som badlektyr köpte jag med mig nyaste numrera av HÄNT EXTRA , visste nämligen att det skulle vara med något kul från vårt event på HARD ROCK CAFE s 30 år jubileum. Blev så otroligt glad när jag fick se två hela sidor med kul vimmel från kalaset. Ännu en gång ett grymt stort tack till ALLA fantastiska gäster som kom trots att julen knackade på dörren och ett ännu större tack till skribent Ola Brising och fotograf Jonas Hessman.
En bra dag fick alltså även ett bra slut:)
Vill du ta en närmare titt så köp Senaste numret (nr 3) av Hänt Extra, finns i butik nu.
FullSizeRender[4] IMG_6146

Vi bjöd ju även ALLA våra 250 Hard Rock gäster på en över bredden välfylld GOODIEBAG :)
Är det fest så är det!!!!
KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.