Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och företaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Spara, slänga eller sälja

OMG!!! Ännu en gång undrar jag över alla saker som vi har i vårt hem då renovering, rensning är våran JUL. Snacka om konsumtionens samhälle……
Hittat minst 10 gamla telefoner, vad i tusan skall jag göra med alla dessa? Vad gör Du med dina?
Blir halvt galen av alla prylar som bara ligger överallt, några med nostalgiskt värde och några med annat värde. Barnen alla sina fina alster är nog det värsta att solla ut…… Vi konstaterar att slänga är svårt och köpa är lätt….. Något är brutalt fel här!
Måste bli en sak in och en ut från 2016:)

Jag ÄLSKAR Blocket och säljer så mycket jag bara kan och Gert ser ut som om vi vunnit på lotto varje gång.
Idag sålde jag denna sköna barnstol på 5 min på Blocket:)
Killen som hämtade den utbrast i glädje när han träffade Gert” Underbart att ÄNTLIGEN få se dig” var hans ord.
Tror nog dock att JAG är den som kommer att sakna denna stolen mest, bästa stolen i köket och har förgyllt många härliga vinkvällar i köket:)

IMG_5733

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons