Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Spara, slänga eller sälja

OMG!!! Ännu en gång undrar jag över alla saker som vi har i vårt hem då renovering, rensning är våran JUL. Snacka om konsumtionens samhälle……
Hittat minst 10 gamla telefoner, vad i tusan skall jag göra med alla dessa? Vad gör Du med dina?
Blir halvt galen av alla prylar som bara ligger överallt, några med nostalgiskt värde och några med annat värde. Barnen alla sina fina alster är nog det värsta att solla ut…… Vi konstaterar att slänga är svårt och köpa är lätt….. Något är brutalt fel här!
Måste bli en sak in och en ut från 2016:)

Jag ÄLSKAR Blocket och säljer så mycket jag bara kan och Gert ser ut som om vi vunnit på lotto varje gång.
Idag sålde jag denna sköna barnstol på 5 min på Blocket:)
Killen som hämtade den utbrast i glädje när han träffade Gert” Underbart att ÄNTLIGEN få se dig” var hans ord.
Tror nog dock att JAG är den som kommer att sakna denna stolen mest, bästa stolen i köket och har förgyllt många härliga vinkvällar i köket:)

IMG_5733

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons