Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Relaxad med magen i kvadrat;)

Herregud vad dessa dagar har bjudit på godsaker. Julmat, julgodis och gott i glaset…..

Idag Söndag så har vi dessutom haft lilljul med Gerts barn och då fått mumsa lite ytterligare;) Allt lika mysigt när hela ligan är samlad…….

Det var dock oerhört skönt att komma hem mätt o god. Ta en dusch och krypa till kojs. Avsnitt nr 7 av ljudboken Lejontämjaren väntar;)

image

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons