Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

En riktigt bra Jul

Sitter och stirrar in i brasan och sippar på en fantastisk god kaffedrink och känner sakta och säkert hur värmen inombords börjar hitta tillbaka. Vi har varit ute några timmar med barnen och grillat korv på fjället, fick uppleva det mesta i väder, regn, blåst, hagel och lite sol…… Bjuder på bilder från detta i nästa inlägg :)

Först lite bilder från gårdagens JULAFTON:)
Igår anlände vi till min bror Mario  där vi traditionsenligt firade Julafton, som vi gör vartannat år sedan långt tillbaka. Alla syskon och kusiner samlades och det var som alltid högt i tak med skratt, lekar och mysigt prat.
Jag måste har varit riktigt snäll i år för TOMTEN kom med jätte fina julklappar:)

Startade dock morgonen med en löp och nostalgirunda på ”Lyckorna” Ljungskile. I kyrkan nedan döptes min son Kevin för 20 år sedan. Detta är första julen någonsin som vi inte firar tillsammans då han befinner sig på andra sidan jordklotet ( I Australien). Märklig känsla att inte få dela denna högtid tillsammans men vi pratades vid via Skype och önskade varandra en god jul:)
IMG_5813 IMG_5783

Passerade också min gamla arbetsplats ”Lyckorna Brygga Restaurang” och ny Musselbaren som du bara måste besöka om du är i krokarna. Janne Bark som äten Musselbaren ordnar också guidade turen till musselodlingen där man kan plocka upp sina egna musslor.

Väl på plats hos brorsan klädde jag rollen som tomtemor och julaftonen kunde ta fart:)
IMG_5821

Förväntansfulla barn (och vuxna) höll utkik efter TOMTEN….
IMG_5825

HO HO HO och visst kom han……Med massor av fina klappar:)

FullSizeRender[2] FullSizeRender[1] FullSizeRender[5]

Oj, vad jag måste ha varit snäll i år? Fick en grymt snygg nyckelhållare av märket Mont Blanc och goa sovkläder från DKNY
IMG_5853 FullSizeRender[4] IMG_5860

Efter en fantastiskt trevlig afton övergick till natt och det var dax att lägga huvudet på kudden. Kan lova att det inte var speciellt svårt att somna……..Mätt & go, ho ho :)

En reaktion på ”En riktigt bra Jul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons