Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Renoverings kaos;)

 Julefrid in My ass!!!!
Här är det full kaos bland lådor, packning och en jäkla massa skit som man inte behöver…
Javisst är det bra tajming när man väljer att börja renovera lägenheten mitt i julstöket? En Fylking planering kan man kanske säga:) Då jag har haft fullt upp med jobb sista tiden så har jag inte riktigt hållt i trådarna här hemma och min make är duktigt på mycket, men INTE vad det gäller att planera och strukturera.
På Måndag kommer målaren berättar han i början på förra vecka, men glömde helt att lösa logistiken med vart vi skulle göra av alla våra grejer.
I Fredags kväll kontaktar jag några flyttföretag och får napp av det bästa företaget ” ORKAR INTE”. Ja du hörde helt rätt!!! Dom heter ”Orkar Inte” och utför allt från stort till smått. Problemet var ju inte bara att det var Fredagskväll utan även att jag var ute i galet dålig tid och ville ha hjälp redan idag Söndag.
Får svar inom 20 min och dessutom så kan dom komma, thjihoo!!! Snacka om bra företag:)
Idag var dom på plats och fyllde en hel lastbil med saker som vi skall magasinera tills våran renovering är klar.

Efter att ha packat hela helgen och även innan det så inser jag hur mycket SKIT vi sparat i alla år. Helt galet!!!
Julpynt är som du förstår inte att tänka på hos oss i år då det råder allmän kaos, men fint kommer det att bli och nästa år får vi fira med dubbla granar istället:)

image image

Hittade detta kompletta KinaSpel :)
image image

image

Det  bästa med detta är att det rensas i veranda liten vrå och gud vad det är härligt att bara göra sig av med saker som man sparat och burit med sig helt utan anledning. Skall bli underbart att börja detta nya året med nytt fräscht och utan gammal skit i bagaget, Ja, det är precis så jag skall börja det nya Året :)

Kram:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.