Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Galnaste Julpyntet jag har sett!!!

Jag tillhör dom människorna som älskar att julpynta och skapa stämning inför denna kommande högtid och har nog själv tyckt att jag gått lite till överdrift vissa år. Detta har jag tyckt tills igår när jag och familjen gick över till vännerna Richard & Pehr Hantes årliga glössmys…..Jag säger bara OMG!!!! Mina ögon har ALDRIG skådat något liknande och jag kände mig själv som endel av det glittrande julpyntet då dresscode var silver och Vitt 🙂
Ha ha helt underbart och galet på alla sätt!!!
Självklart har jag hört talas om detta otroligt juliga hem då flertalet tidningar gjort reportage i deras hem genom åren, men jag hade inte kunnat föreställa mig det jag fick uppleva.
Om man inte hade julstämningen i kroppen innan så fick man det definitivt här……Bjuder på en bildbomb från gårdagens otroligt generösa glöggfest och vill Du se fler roliga bilder så kika in på Instagram #hanteglöggis2015
Kram & Varmt Välkommen in i fam Hantes juliga hem:)

IMG_5600 IMG_5598 IMG_5630 IMG_5629 IMG_5640
IMG_5601 IMG_5632 IMG_5605 IMG_5606 IMG_5607 Unknown-5

Unknown-6 IMG_5610 Unknown-1 Unknown-4 Unknown-2 Unknown-3 Unknown

Som sagt vi pratar Julpynt i varenda liten vrå, kolla in discotoaletten på bilden nedan. Blev nog Figaros favorit rum:)

IMG_5603

Mötte Väninnorna Ankie Bagger & Annika Duckmark i myllret av människor och vi borde nog ha pratat ihop oss om klädseln…..Herregud tre väninnor och tre likadana tröjor, Ha ha ha !!!! Detta var såklart INTE något som vi planerat:)
IMG_5639 IMG_5631

Stort tack Pehr & Rille för en fantastiskt generös Glöggis , så mycket hemlagade godsaker! och för mig blev det också årets första glögg, Mums!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.