Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Förkylning på ingående:(

Så jäkla typiskt! När man känner sig som starkast och piggast  så skall givetvis en jäkla förkylning komma och stöka till det…. Vaknade inatt av en stickande känsla i halsen och den känslan har tyvärr hållt i sig konstant hela dagen. Jag gick såklart till jobbet då det inte var värre än att jag kunde arbeta, behövs liksom lite mer än halsont för att jag skall stanna hemma. Ikväll har det dock accelererat och jag försöker desperat att mota den kommande förkylningen så gott jag bara kan!!! Jag har verkligen INTE tid att vara sjuk nu!!!! Har så mycket roligt jobb att göra samt träning som jag vill håll i.
Har du några bra recept mot dessa baciller? så får du mer än gärna dela med dig.
Själv har jag laddat upp med mega kopp nummer tre med Te, honung, citron och ingefära( och maken halkade förbi med en skvätt av Rom:) Så det är bara att hålla tummarna för att att det inte blir värre under natten…..:)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.