Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Återträff, väninnor och middagar

Helgen har kantats av roligheter och allt startade redan i Fredags när min gamla vän Kamilla från Lysekil kom på besök. Helt underbart att få umgås en hel helg och vi nöjt av varandras sällskap i dagarna två. Det blev skönt middagshäng i köket och Kamilla vevade i grytorna och fick till en enormt god Fisksoppa som vi alla fick avnjuta.
Goda vännerna Ullis & Niklas, Per och Mats Bergman ( Rättsläkaren i Wallander och son till Ingmar Bergman)  anslöt också kring middagsbordet denna Fredagskväll:) Så trevligt!
bild 2[4] bild 1[5] bild 2[5] bild 3[3]

Slutade dock med lite rödvinsdrama och en herre som fick gå hem i bara kalsongerna:)

På Lördagen utökades väninnehänget med ytterligare en fin tjej Åza Brennander. Jag och Åza var på en otrolig lyxresa i Cypern med tidningen Connoisseur i Maj och hade dragit ihop en spontan reunion !!! Tyvärr kunde inte alla komma men vi var en liten tapper skara som hade en galet trevlig kväll med högt i tak. Så kul att ses igen och det kommer inte dröja länge innan jag gör ett nytt försök att få ihop denna ligan.
Tack För att ni kom och förgyllde kvällen .) Stefan Sauk, Dan Norrå, Anders Hansson, Lasse, Alexandra, Lotta Grey, Christer Gustafsson, Åza & Kamilla

bild 5[2] bild 4[3] bild 3 bild[4]
12065647_10153207718473105_7126027457819779897_n
bild 2[3]

Ja som du säkert förstår så Älskar jag att ha köket fullt med vänner, middagar och fest :)

Söndagen avrundades också med fest då Dr Alban firade 25 år som artist, mer om detta party imorgon.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.