Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Kosmetisk tatuering…..

Idag var det då dax för mitt återbesök hos Johanna på Eyelash design. För ca 6 månader sedan testade jag för första gången kosmetiskt ögonbrynstatuering och blev GALET nöjd!!! Jag säger som vanligt” Underbart att slippa sminka sig”. Tatueringen görs i 3D och med en skonsam fin färg som efter tiden bleknar. Behandlingen görs med små superfina snitt som gör att det ser ut som dina egna bryn, hur naturligt och snyggt som helst!!!
Du kan alltså fylla ut dina egna, forma om och skapa ögonbrynen precis som du önskar och Johanna är verkligen BÄST!!! Även om man inte är så snygg under själva behandlingen:)
Skall tillägga att behandlingen inte gör ont då man får rikligt med bedövningssalva, Och det gör heller inte ont efteråt.
bild 1

Det är tur att jag och Johanna känner varandra för när denna härliga färg hade smetats på mitt ena ögonbryn så bröt hon fullständigt ut i asgarv !!!! Ha ha, inte utan att jag skrattar själv också när jag ser hur läcker jag ser ut:)

bild 2

Men resultatet är ”Outstanding” och jag säger som Tilde De Paula sa när hon hade gjort sina ögonbryn hos Johanna ”Jag är så kär i mina ögonbryn att jag vill ligga med dom :)”

bild 4

Lite rött precis efteråt men det lägger sig väldigt fort. Dock är det sminkförbud första dygnen pga av infektionsrisk så det är inte att rekommendera att göra denna behandling innan du skall på stor fest el dylikt.

bild 3

Första dygnen efter behandlingen är det viktigt att ofta badda ögonbrynen med koksaltlösning och sedan smörja på vasselin, själv snodde jag sonens tatueringssalva. Ögonbrynen skall alltså hållas rena och mjuka så att inga skorpor eller förhårdnader bildas. En bra skötsel här ger ett snyggt och hållbart resultat :)
Boka HÄR

bild 2[1] bild 1[1]

HÄR hittar du fler roliga behandlingar som tjejerna på Eyelash design gör :)

Kram

One thought on “Kosmetisk tatuering…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.