Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

En ”Stjärna” till son……

Låter säkert väldigt skrytsamt att säga att min son är en stjärna men jag menar vartenda ord! Han är grym och har idag imponerat stort på mig…..
Det började med skolans årliga ”Skoljogg” där jag som (nästa) enda förälder är med och springer. Jag tycker det är roligt att peppa och uppmuntra barnen under sina två kilometer och samtidigt få röra på mig själv. Precis i starten så förlorade jag dock sikten på Figaro, det var ju så otroligt många barn! Men jag sprang på i hyfsat tempo och tänkte att vi säkert sammanstrålar under loppet. Måste erkänna att det var lite extra jobbigt idag då jag varit lite krasslig i flera dagar och pulsen direkt drog iväg. Vägrade dock att sakta ner och gå då jag hela tiden manade den andra ungarna att springa, men lever som man lär helt enkelt:)
Tog fart upp för sista backen och undrar vart tusan Figaro tagit vägen, tänkte att han absolut inte kan ha sprungit så mycket snabbare än mig. Men vem möter jag på krönet? Han har just börjat gå och är helt slut…..Han har tagit ut sig helt min älskade son (som också varit sjuk) och tårarna i hans ögon är inte långt borta. Jag säger ” Figaro målet är så nära, nu KÖR vi allt vi har ” och så drog vi på båda två med allt vi hade :) Att se denna totalt genomsvettiga älskade unge ge järnet och ta sig sprintande i mål gjorde mig helt varm i hjärtat. Han tog sig till en andra placering i hela klass 2 och som nr 21 bland alla klasser, då pratar vi upp till årskurs 6. Snacka om Stjärna!!!!!

IMG_2500 IMG_2497 IMG_2501

Stjärnstatus  Figaro nr två blev det ikväll när vi tittade på Tv 4 programmet ”Vardagspuls” , där Figaro, Albert och Alice sitter i barnpanelen. Dessa tre har nu medverkat i totalt fem olika avsnitt ( kan ses på Tv4 play) med olika teman och ikväll handlade det om syskon.
Här berättar Figaro att han har fem syskon och att hans pappa(Gert) har GNUGGAT fem gånger:)
Gnuggat=Sexat
Kan lova att det skrattades både i soffan och hos killarna i tv-teamet som höll i kamerorna, HERREGUD!!! Fattar inte vart ungar får allt ifrån men tycker helt klart att det var en lysande kommentar:)

bild 1 bild 2 bild 3 bild 4

JA,  det är med ett leende på läpparna som jag går och lägger mig ikväll, Kram & Godnatt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.