Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

En FAB!!! TV-Inspelning

Jösses vilken rolig Tv inspelning jag fick uppleva i Måndags när inga mindre än Tony Irving och Jonas Hallberg dök upp på kobben(vårt lantställe i Roslagen). Det är kanal 7 som följer dessa två härliga killar på deras äventyr och olikheter och i höst kommer ett gäng program att sändas. Ser verkligen framemot att få se resultatet av både vårt avsnitt men även de andra såklart.
Jag har ju haft den stora förmånen att få göra lite inspelningar genom åren, men detta var nog den absolut roligaste!!! När man har så roligt att man inte märker av kamerorna, då är det kul:)
När jag kom till Kobben i Måndags så var inspelningen redan i full gång och gissa om jag tokgarvade när Jonas Hallberg sitter på utedasset medan Tony Irving hugger vet så att svetten rinner…..Ha ha!!!! Ja du hör ju själv….!!!
Tony har jag träffat flera gånger tidigare, bland annat förra året när jag jobbade på Lets Dance som VIP värdinna,  men Jonas var första gång, kommer definitivt inte bli den sista:)
Vissa människor bara det klickar med på en enda gång och både Jonas och Tony är ju sådana sköna personer som man bara vill ha mer av…..
Min goda väninna Ankie Bagger fanns också på plats denna kväll och ett av ämnena som vi talade om var just vänskap. Jag och Ankie har känt varandra i ca 15 år och verkligen hållit ihop i vått och torrt, ibland mer ibland mindre men alltid funnits för och med varandra.
Så snart jag får mer info om när programmen börjar sändas så lovar jag såklart att ni skall få veta…….
Här kommer en bildbomb från Måndagens inspelning, Kram
bild 4
Kapten Peter Getz rattade båten och tog oss säkert ut till kobben där hela Tv teamet redan var på plats…….
bild 4[5]

Möttes av ingen mindre än skönheten och vädertjejen Madeleine Westin från TV 4 🙂

bild 2[3]
Skrattade gott när just toa sekvensen spelades in och Jonas sprutade ner dasset med min Jane Hellen lotion för att bättra på den goda doften:)
bild 3[3]
Solstolshäng när den är som bäst….
bild 1

Och Brygghäng i kvällsolen……
bild 2[5] bild 5 bild 1[2]
Det dukades upp för årets kräftskiva:)
bild 3[4] bild 4[3] bild 1[4] bild 3[5] bild 2[6] bild 4[4] bild 5[2] bild 3[6]

Hejdå och TACK underbara Ni för en alldeles FAB eftermiddag, så glad över att jag/vi fick medverka i detta inslag och jag ser redan framemot när vi ses nästa gång:) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.