Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Vinn Klänning från Lise Sandahl

Tro det eller ej men sommaren är påväg och det firar vi med en utlottning av denna oerhört figursmickrande klänning som kommer från Lise Sandahl som passar de allra flesta kroppsmodeller.
Perfekt till skolavslutningar, studenter och  trevliga sommarfester:)

Klänningen finns i både kort och lång modell, men vi har valt att lotta ut den korta modellen som du ser i bild nedan. Fler klänningar från Lise Sandahl hittar du HÄR

Vinnaren presenteras här på fredag 5 Juni , så håll utkik!

Det du behöver göra för att vara med i utlottningen är bara att DELA detta inlägget på Facebook och lämna en KOMMENTAR nedan.

11104043_386221201563005_222272426_n

Kram & lycka till!

34 thoughts on “Vinn Klänning från Lise Sandahl

 1. Längesen jag sett
  en klänning så söt och nätt
  den får mig att drömma
  mina trista trasor glömma
  som bildens sommarflicka vill jag bli
  då blir denna blåsa pricken över i!

  Delar på FB

 2. Åh vilken snygg klänning. Ska på flera festligheter i sommar men har inte hittat klänning med stort K. Men nu har jag det :) Hoppas få vara snyggastes gästen på både bröllop och födelsedagsfirande i denna.

 3. Chansa bör man,annars så har man ju ingen chans,gillar delar på fb,Eva Flood

  Så hoppas lyckan står mig bi.

 4. Snygg klänning passar perfekt till sommaren, hög vill ha faktor på den. Gillar och delar vidare.

 5. Åh hoppas drömmen blir sann,
  att jag denna fina klänning vann!
  Den är så stilfull och läcker,
  många beundran den väcker!
  Finaste design, färg och form,
  om jag vinner skulle glädjen bli ENORM!
  Gillar, delar på fb och hoppas få vinna,
  då skulle jag bli en strålande glad kvinna!

 6. Jag är med i utlottningen. Jättesnygg klänning. Gillar både mönster och färg. Uppskattar även själva designen där del av ryggtavlan syns. Jag hoppas på att vinna en kort för nu är det sommar och då vill jag visa mina ben! Har delat på FB och hoppas på tur.
  Trevlig sommar önskar Jennya (Jenny-Anne)

 7. Önskar klänningen till mitt barnbarn som snart slutar skolan.
  Passar lika bra till fester med unga gäster.
  Kvittar sen om man är stor eller liten ,
  denna klänning – blir nog favoriten !

 8. Underbar klänning som skulle lösa mina problem att finna en till de två sommarbröllop jag är bjuden på!

 9. Wow vilken fin klänning!! Otroligt vackra färger, givetvis håller jag tummarna på att vinna den här och njuta av playan i Turkiet dit jag ska på semester i sommar. Kan riktigt se hur den passar ihop med brännan :)

  Jag håller tummarna för fullt och önskar dig en fantastisk sommar! Kram Frida

 10. WOOOW!! Så vansinnigt läcker klänning den ser ut att smickra mina kvinnliga former på ett särdeles bra sätt :)
  Har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Hoppas som attan på att få bära den supersnygga klänningen på min dotters student :)
  skickar soliga kramar från ett strålande vackert Norrköping. <3

 11. Åh så fin!
  Gillar, delar och hoppas innerligt på att den kan bli min!
  Tappar vikt och önskar nu något nytt och snyggt

 12. Helt ljuvlig ! Den skulle vara fantastisk till äldsta dotterns student <3 Jag har "klätt" mannen min, "klätt" våra fem barn, "klätt" själva studenten men…kvar är jag :)
  Hur kunde jag missa det ? Det kommer jag undra långt efter.. :)
  Tävlar gärna, delar och hoppas !
  Ha en fin dag <3

 13. Vore en perfekt överraskning till min söta systerdotter som är lik modellen på bilden och hade passat perfekt i klänningen!

 14. Denna klänning är åt mig som klippt & skuren, i mönster färg och hur den kommer att bli buren, på sommarens fest och grill, kommer det att kännas som I’m dressed to kill.
  Kramar Maria

 15. Hej fina du! Tävlar man aldrig vinner man heller aldrig så nu tar jag chansen att vinna denna underbara klänning från Lise Sandalhl kan aldrig få för många av dessa vackra, sköna skapelser! Längtar efter klänning o sommarvärme så jag spricker snart <3 <3 <3 😉 Kram Petra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.