Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Roligt hundlyx event & taskig avslutning i tvättstugan….

Flitets lampa har lyst på kontoret idag! och största fokus ligger just nu på ett superkul event som jag har fått i uppdrag att göra. Det är vinet ”On the Nose” som skall lanseras under riktigt roliga former där hunden kommer att vara i fokus. Passar mig som handen i handsken ( eller som tassen på bollen) då detta är just mitt område….. Att fixa event rent generellt är ju superkul men då det kommer till min specialité hundar och allt däromkring så är det extra skoj.  Det är just nu fullt ståhej med inbjudningar som skall skickas ut och som lyder såhär:

Hundlyx vid lanseringen av ”On the Nose” Bag in Box
Lanseringen av ”On the Nose” Bag in box går av stapeln på restaurang Strandbryggan I stockholm med (Tanja Fylking) i spetsen som tar hand om våra 4 -benta vänner och vi utlovar en högljudd och intensiv tillställning där ca 100 jyckar kommer att slå tassarna i taket. Hunden är hedersgäst denna kväll men inga fyllehundar eller finansvalpar kommer att släppas in och vakterna i dörren kommer att vara ben-hårda:)
Din fyrbenta vän är högst prioriterad denna ”DOG exklusive” kväll. Det bjuds på mingel till ljudet av smattrande kameror , vovvens egna spellista, pimp your dog hos hundfotografen, vinet ”On the nose”, lyxigt plock från Strandbryggans kök och bäst av allt, har du inte hund? så kan du hyra en i vårt eget ”Rent a Dog”. Ingen hund inget vin:)

Jag det kommer bli en livad tillställning det kan jag lova :) Min trogne vän Rufus håller mig sällskap på kontoret och har sedan Lasse försvunnit verkligen blivit mig nära. han ligger gärna precis vid mina fötter under skrivbordet och verkar inte alls vara rädd att jag skall köra över honom med skrivbordsstolen, Nej den här katten är nog världens coolaste katt :) Gäsp!!! bild 4[2] bild 3

Efter timmar framför datorn var jag bara tvungen att ta en paus och ta mig ut i det otroligt vackra vädret. Blev en premiär löprunda i kortärmat och idag kändes benen riktigt pigga och bra. Körde min vanliga runda som är Riddarfjärden runt, ca 8 km där jag manglar benen över Västerbron. Här satte jag och mina goa Vkust vänner våra vänskapslås för några år sedan. Vi skrattade, kramades och kastade nyckeln i sjön. Ibland känns 50 mil väldigt långt borta och jag tycker det är synd att vi inte har möjlighet att ses oftare. Men jag får alltid ett leende på läpparna och extra energi när jag springer förbi våra lås:) Länge leve vänskapen !!!
bild 2[1]

På tal om att mangla så är det just vad jag gjort ikväll då jag har sprungit som en tätting till tvättstugan. Alla min och familjens resor sista tiden har resulterat i en överfull tvättkorg och konstig nog så är det bara jag som noterar att den är just överfull. Vet inte riktigt hur mycket tvätt det skulle behöva bli innan maken själv tycker att det är dax ??? Är det bara min man som är tvärblind när det gäller detta ? Det samma gäller ju dammråttorna, hur i H..vete kan man undvika att se dom  ?   Ja ja, den biten lär jag nog aldrig komma att förstå och tålamodet att vänta tills det händer av sig själv finns inte heller.
Ja nog om  det! Jag kanske inte behöver tillägga att just tvättstugan är en plats som jag INTE gillar, tråkigt och verkligen tummen ner.
bild 1
Piggar upp tvätthängandet med lite skön musik i lurarna och snart är det klart för denna gång:) Imorgon nalkas veckans första Xtremfit pass som blir Boxning, härligt! Får väl tänka på tvättstugan då :) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.