Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Smygläsning och en spontan middag:)

11014927_10153294496409717_5773248965745906084_n

Jag och goa vännen Marie Herrey gick ikväll på smygläsningen av Connoisseurs nya tidning på Rosendals Värdshus :)

Drog igång veckan med värsta passet Xtremfitpasset och med Romeo vid chefsstyret, OMG!!! Som vanligt sjuk jobbigt och jag tror aldrig att jag kommer att  få chansen att vänja mig vid dessa pass. Övingarna byts ut och blir värre och värre(= Bättre och bättre). Kanske är det så att jag målat upp min träning till oövervinneligt, men tror att ….. Det handlar bara om att våga utmana sig själv! I helgen på kobben så bastade jag och maken och plötsligt säger han, Nu syns det verkligen att du tränat hårt darling:) Jo Xtremfit är jobbigt, men sjuk affektivt! Kroppen börjar ta form och det är ju kul att det märks …. och Jag känner i varjefall inte någon som vilat sig i form…. Ibland tränar man musklerna och bland tränar man viljan …..Vad man än väljer så är den bästa träningen den som blir av.

Drog sedan hastigt iväg till smygläsningen av nya numret av Connoissuer, vars resa i Cypern jag just upplevt. Underbart att se nästa alla ansikten igen(en liten flashback:)
Och jag njöt av gott bubbel i glaset och möten med alla sköna människor, är så glad över att jag verkligen uppskattar alla dessa nya möte i livet……

bild 3[24]

Marie Herray, Susanne Ytterskog/VD Connoiseur och Jag

bild 4[21]

En gåva från oss  till Conniseurgänget (från mig och Åza), då vi vill tacka extra för en superresa i dagarna fyra på Cypern och med ett minne av olivträden:)

bild 1[25]

Underbart plock på Rosendals värdshus

 

bild 3[25]

Bubbel al la Hatt o Söner, Värt att rekommendera:)

bild 2[20]

Underbart med Restauranger som har en egen hund meny:) I lIke!!!

bild 2[26]

Goa vänner på middag:) Alltid helt underbart:)

bild 1[27]

God natt:9

bild 4[22] bild 1[26]

2 reaktioner på ”Smygläsning och en spontan middag:)

  1. Så ledsen att jag inte kunde vara med men jag lever på minnena från Cypern. Tack för att du fixade presenten till Susanne. Ses snart! Kram Åza

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.