Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Hälsokicken

Jag har fått blodad tand för träningsresor  och vill gärna dela med mig av denna resan som jag just bokat in mig på. 20 Aug kastar vi loss med Viking Cinderella och låter oss inspireras och svettas ett dygn på Östersjön:)
DU HÄNGER VÄL MED?

 

Hälsokicken - Affisch [STOR 3508 X 4961]

 

EN DYGNSKRYSSNING MED VIKING CINDERELLA

Hälsokicken är en ny form av tränings/inspirationsresa i samarbete med Viking Line.
Under en dygnskryssning på Cinderella erbjuds föreläsningar, roliga och utmanande träningspass samt underhållning.
Inspiration,träning och skönt häng, kombinerat i en och samma resa.
Bättre än så blir det inte!

ÄRADE GÄST

Idén med resan föddes från viljan att kunna erbjuda, under en kortare period, dvs en dygnskryssning. Tillgång till samma kvalitativa träning av etablerade fitness/träningsprofiler som på längre utlandsresor. Samt även kunna lyssna på föreläsare som i vanliga fall är svåra att få tillgång till.
En mer kompakt och lika inspirerande träningsresa helt enkelt.

Välkommen till en boost/kickstart och energi injektion!

Våra pass leds av Sveriges ledande träningsprofiler från de mest uppskattade tv programmen såväl som VM mästare,landslagstränare och internationella koreografer.

www.halsokicken.com 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.