Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Tvära kast, påväg till Spanien…

Det här är inte riktigt klokt!!! Snacka om tvära kast…….
Helt plödsligt är jag påväg till Spanien , Marbella på en veckas träningsresa :) Thjohoo!!!!
Det var vännen My Martens som igår kväll hörde av sig och undrade om jag kunde tänka mig att åka med på en kul och inspirerade Tabata Boost trip. När åker vi frågade jag? Imorgon sade hon… WTF!!!!
Det går ju inte, jag hade ju hela min vecka fullbokad med jobb och andra möten och sedan får jag lite panik när det skall till att ta snabba beslut. Dock har jag en fantastisk make som definitivt tyckte att jag skulle ta mig tiden att åka. Dels för att jag längre tänkt ta mig iväg på just en träningsresa men sedan även för att få ett litet avbrott i vardagen då jag inte känt mig helt ok, tack darling för att du pushar mig :) Nu kommer jag dessutom att få just den kickstarten som jag så gärna ville köra igång med, dock får den planerade Xtremfit träningen med Romeo vänta en vecka men solen och värmen kändes helt enkelt mer lockande:)

Det blev alltså till att leta fram sommarkläderna i morse, packa väskan och slänga mig på tåget till Norrköping där My hämtade upp mig för att sedan styra kosen till Karlstad där vi bor i natt. Avfärd blir tidigt imorgon bittid och vid 11 tiden lyfter planet från Oslo till Marbella….
I skrivande stund ligger vi nerbäddade på soffan hos Linda Klemner som är arrangören av denna tripp. Hon bor med make o 6 barn i ett gammalt vackert sekelskifteshus med tillhörande gård strax utanför Karlstad, Får se om vi hinner kika in till hästarna och ankorna imorgon innan vi far iväg. 04:45 hämtar bussen oss så det blir en tidig morgon…..Men vad gör väl det:) Sol, Värme och träning väntar :)

image

Figaro och Gert vinkade av mig vid tåget i morse och det kändes lite märkligt, allt gick ju så fort och jag har knapp själv fattat att jag skall åka iväg…..Puss mina fina Killar:)

image

My körde ända från Kalmar och vi möttes upp i Norrköping. Vi bröt ihop när vi såg varandra och upptäckte att vi hade samma jackor från Frontrow på oss och dessutom samma väska från Louis Vuitton. Hur stora är oddsen??? Snacka om piff och puff:) Vad som är ändå lustigare är att vi båda tog denna jacka som enda ytterplagg med oss på resan, så det lär ju bli fler bilder på Piff o Puff :)

image

Jag tog över ratten och gasade på med Karlstad i sikte:) Håll i hatten Kärring nu åker vi…..

image

Efter en lång resa var det skönt att landa hemma i Lindas kök, lite snack, en kopp te och bums i säng.

image

Men jösses vad packning det blev?:)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.